Autor temy uvadza, ze dava na 7 kg JELENIEHO MASA 3 kg CISTEJ BRAVCOVEJ SLANINY... jerry 976, takze ked davas Ty pomer 1:1 = jelenina+ bravcovy mastny orez, resp. br. bocik, je to to orientacne to iste, ako uvadza autor temy. Naviac cista br. slanina je lacnejsia ako bocik. Takze sto ludi, sto nazorov :-)
Klobásky robím skoro každý rok pred vianočnými sviatkami v podstate podľa tvojho receptu až nato že mäso miešam 1:1 v pomere jelenina bravčový mastný orez. A to z dôvodu že mne sa zdá potom ta klobása suchá keď dám väčší pomer jeleniny ako mastného orezu a vynechávam zázvor.
Práve som ich vyudil urobil som ich viac pikantné ako sú fajn ale starú dobrú klasiku cesnak soľ čierne korenie poprípade paprika neprekonaju. Ale je to vec chuti každého z nás
Klobasky podla tohto receptu su super akurat som pridal trosku viac stiplavej papriky lebo na moj vkus bolo malo a kedze som chcel riadny čípoš tak som davku zvysil podla seba...
Prepáč, áno máš pravdu po slovensky ďumbier, ale klobáske to nevadí či je to zázvor alebo ďumbier, chuť je rovnaká, s pozdravom
ahoj recept mas dobry ale Zázvor je v čechách u nas na slovensku je to Ďumbier.
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.