súložiť mať s niekým intímny telesný styk, konať súlož • zjemn. milovať sa • trocha zjemn.: stýkať sa (pohlavne) • mať styk • mať pomer • expr.: spať • spúšťať sa (s niekým) • dávať • hovor.: sexovať sa • líhať (s niekým) • ondieť • ondiať • hrub.: váľať sa • pelešiť sa (s niekým) • zastar. obcovať (s niekým) • kniž. smilniť • cudzoložiť (súložiť mimo manželstva) • vulg.: trtkať • kefovať • mrdať • džubať • drbať • pichať • šústať
Tak si predstavte, koľko ekvivalentov má jediné slovo. Som ani sám nevedel. Ak sa dakomu náhodou dačo na tomto nepáči, nech mi neodpisuje a nevyjadruje sa. Ďakujem za pochop, učiť sa treba. ◄ reagovať
vihunt hlavne by sa mohla urobiť téma kde treba dať tvrdé y a mäkké i to zasa pre tých sprostejších !
Na komunistov netreba nadávať vidím že sa ťa to bytostne dotýka. Veci verejné patria na verejné debaty a servre. I keď pohlavárom sa to zle počúva :)) ◄ reagovať
trebalo by vytvorit temu "nadavajme na komunistov" aby si niektori mohli uzit svoje uchilky ◄ reagovať
napisala som nespokojna, nie neuspokojena ◄ reagovať
Nespokojná ? :) To znie sexi :) ◄ reagovať
ale ja nie som vsetci, ja som ja a som nespokojna a hotovo ◄ reagovať
Prečo Robo je v poho a tý dvaja dobrodruhovia Slopa a Mečiar tých tam tiež dovolila väčšina :) ◄ reagovať
ja zijem v tomto state a takuto vladu si nezasluzim ◄ reagovať
Každý štát má takú vládu akú si zaslúži. ◄ reagovať
mala som na mysli dnesny stav vo vlade, nie komunistov ◄ reagovať
Takže nemusím si predstavovať koľko ľudí chce vládu KSS dá sa to presne na jeden hlas spočítať ! ◄ reagovať
Bystrička hundrať mohli v komunizme . Teraz môže ísť každý slobodne k voľbám a hodiť hlas KSS keď mu to vyhovuje. Faktom je že 99% voličov KSS nevolí . Aj to je prieskum čo si ľudia o veciach verejných skutočne myslia :)) ◄ reagovať
nemoze nikto z nas, pochop a uver, vies kolki z nas su nespokojni a nic............nic s tym nespravis, mozes len hunrat ◄ reagovať
Bystička ver mi keby som mohol určite s nimi skoncujem !!! Netrpel by som ich na postoch premiera,prezidenta ani vo vláde . Len škoda je že nemôžem . ◄ reagovať
nezbednicka, mas pravdu, dobre si mu to povedala, furt sa k tomu vracia........edu skoncuj uz s tymi komunistami ◄ reagovať
Nezbedníčka nie len mňa vyvraždili 2 x toľko ľudí v čase mieru ako hitler v čase vojny . Chápam však ,že boli ľudia ktorí sa nehanbili vstúpiť do tejto zločineckej organizácie či už fašizmu alebo komunizmu a čerpali z nich výhody . Tý určite nebudú nadávať na komunizmus .Podobne ako keď arcibiskup Sokol chváli prácu ex prezidenta Tisa. Ale mne osobne komunizmus nejako zásadne neublížil .Ublížil však milonom Slovákom ,našej krajine ,našej prírode svojou bezcitnosťou a hlúposťou . A to mi vadí najviac nie som egoista! Kto chce vedieť podrobnosti ako nám to ten komunizmus ublížil tak nech sa páči : odkaz ◄ reagovať
EDU Tebe tí komunisti riadne poškodili, lebo nech je téma akákoľvek, vždy sa dostaneš ku komunizmu a komunistov. Asi sa držíš hesla, že opakovanie je matka múdrosti ◄ reagovať
555pa si ma rozosmiala :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Niekedy sa nestačím čudovať ake blbosti si nechali ľudia natlačiť komunizmom do hláv . Takže jediné čo zločinecký totoalitný režim mal v svojich pravidlách uplatňovať vedúcu úlohu komunistickej strany v predsedníctve PZ . Takže nebol podmienený robotník stačil komouš !!! Napriek tomu ľudia nezblbli a smiali sa nad týmto velením KSS . V Bošáci v PZ II. Stalinovej brigády bol predseda za komančizmu ing . Žucha. mimochodom celkom fajn človek . Robotník bol tak alkoholik a syfilitik Gotwald aj to iba figurína a predlžena ruka našich otrokárov .KSS nebola nikdy robotníckou vo vedení aj ked sa za takú vydávala . ◄ reagovať
ja som si to pozrela uz davno, ako som sa dozvedela, ze sa to da, tiez som bola prekvapkana kolko ludi sa tam objavilo, ale prada je, ze na viacerych som si to aj myslela ◄ reagovať
Ja už som lustroval a som sa prekvapil, aký dobrý kamarát tam bol. Ešte som mu nič nepovedal a ani nepoviem, ale viem to už pekných pár rokov. Bol udavačom číslo 1- plateným udavačom. Až keď som sa to dozvedel, mi zaplo, prečo sa mi už pár rokov vyhýba.... pritom mne neublížil, skôr asi nie... ◄ reagovať
Nič nelustruj, nie je tam všetko a nie je to tak dávno, aby sme nevedeli, komu sme guľovnicu odsúhlasili a komu nie. Každý sa musel posnažiť. A nech mi tu začne niekto rozprávať nejakú rozprávku Ako Kubko ku guľovnici prišiel. ◄ reagovať
Stačí zadať len priezvisko bez dátumu narodenia - kvôli obrazu. Touto metódou to však určite nie je presné. ◄ reagovať
odkaz />
Poďme dakoho zlustrovať, kto má meno a priezvisko. ◄ reagovať
Ostatní členovia si mohli vybrať, ci chcú byť v LM alebo PS-VB. Spolupracovníci STB boli as vsetci, inak by iba ak fundičkou poľovali. ◄ reagovať
Edu nepísala som o robotníkovi ako jednotlivcovi, ale robotnických poľovných združeniach z doby socializmu, predpokladám, že si také poznal aj Ty, predsedom takého PZ bol zásadne robotník za tajomníka zobrali úradníka z fabriky a hospodára si akosi pozhaňali ◄ reagovať
555pa robotík je ten ktorý svoju prácu predáva za 400€ ako i ten ktorý ju predáva za 5000€ obaja sú robotníci a obaja môžu byť poľovníci . Preto lebo obaja na to majú prostriedky . Maľovačov čiernych scenárov veľmi nemam rád už som s toho otrávený . Po roku 1989 sa plakalo že budeme orať na koňoch nenaplnilo sa orieme na John dearoch. Potom sa plakalo ako pomrieme od hladu. Prišiel stach z NATO potom strach z EU teraz sa strašíme eurom . V mode je strašenie novým zakonom o poľovníctve . Ktorý som si prečítal a môžem povedať že je naozaj prepracovany veľmi slušne . Chvalim lov zveri guľou nad 6 mm ako i zrušenie diktátu ceny za revír majiteľmi poľovných pozemkov . Veľa dobrých vecí . Veľká spokojnosť ! ◄ reagovať
Ano Finist niektorí človek nepozná ani slovenského kopova :) Ja mám to šťastie ,že nie len kopova poznám ale osobne i pána Kolomana Slimáka :)
555pa pravdu máš 100% dodám len že nebudú , nie sú ani nikdy neboli . ◄ reagovať
Neviem ako to funguje a neviem na čo by mal niekto podplacať na tak trapnej skúške aká je skúška s poľovníctva ...A napriek tomu sa nájdu individuá,ktoré tie skúšky jednoducho nespravia. Nedávno na okresnom prebore M400 kde som si vzal aj svojho psa sa ma pýtal kandidát polovníctva čo to mám za plemeno,že vraj sa mu taký pes pačí. Čo už,hádam sa to do skúšok doučí. Mám slovenského kopova! ◄ reagovať
Poľovaška v súčasností je pre strednú a vyššiu vrstvu a iné to už nikdy nebude. Zabudnime na robotnícke poľovnícke združenia ◄ reagovať
no vidis, ze to ide............. ◄ reagovať
Bystricka tema niet je to už vlastne motto :)) s ktorým sa nedá nesúhlasiť .
Poľovačka nie je zábava chudoby ◄ reagovať
chlapci, uz zase sa natahujete, nechajte to tak, vratme sa k teme, prosim vas ◄ reagovať
No zistil so, ze VUML podla veku mat asi nebudes, ale v rodine ste ich zopar takych mali. ◄ reagovať
PanPrimitiv. Nechcel som reagovat na Tvoje fantasmagorie, ale uz to prehanas. Pokial mas nejake Vysokoskolske vzdelanie, podla pravopisu ho musis mat iba omylom. Typujem Ta tak max na VUML, ten mas urcite. Potom by bolo dobre zhanat nejake dokazy o nekalom povode mojho majetku, lebo ked ich nemas, budes mat problemy a budes niest za svoje dristy nasledky, ako si spravne predpokladal. Uz sa tesim na nase stretnutie. ◄ reagovať
Ok ved sa ešte nechystáme zomrieť:) ◄ reagovať
Toto z mojej strany nie sú príspevky proti B, vyjadril som sa jasne v príspevku 9.6.09.- 13:13, v jeho posledných ôsmych vetách. Teda skôr ešte nahrávam!, ale z príčin objektivity a taká je pravda. Ak budem pociťovať potrebu inak sa vyjadriť, vyjadrím sa ináč. Edu, zdar a to stretnutie som nedohodol na konci mesiaca kvôli dovolenke, teda ruším stret ◄ reagovať
Orol samozrejme že ja som nemyslel konkretne na teba alebo nejaku osobu že trpí závisťou . Jo to také globálne . Len som chcel povedať že človek majúci nejaký majetok nemusí byť automaticky hajzel a naopak to že niekto všetko napríklad prepil neznamená že je to super človek obrovských morálnych hodnôt alebo super poľovník . Dúfam ,že sme sa pochopili. Blasera nepoznam osobne nechcem na neho kydať ani ho glorifikovať . Mne neublížil . Čo o ňom viem len toľko že má super výstroj a výzbroj a prikrmuje zver . Nič viac nič menej . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.