orol v mojom ešte mladom a nevinnom veku neviem naťahovať ani zaťahovať, ale rada sa priučím ;) ◄ reagovať
a co tak u nas v martine v nedelu na turcianskom halali? my dvaja s fatranom tam budeme urcite, zarucujem dobru zabavu ◄ reagovať
Keby ste sa náhodou rozhodli pre to streko dajte vedieť. Určite by som sa snažil urobyť si voľno aj ja ak by to nevadilo.
Tiež by rád spoznávam nových ľudí čo paju podobné záujmy ako ja. ◄ reagovať
bystricka samozrejme máš trvale pozvanie ! Fatran ja som ťa volal ale Ty si rýchlik ! :)
Chlapci ste určite vítaní a Vihunt samozrejme tiež aby buď zmenil nazor na mna alebo sa ujistil ,že ten jeho je správny ! Hmm stredko na čo ? Kto má kedy cestu nech príde ! ◄ reagovať
My sa pridáme.... šak chlopi polovnícki sa nestrotia... ešte musíme osloviť Aďku, či vie naťahovať, alebo zaťahovať :-) a pokukáme ešte po nejakých tu devčinách a chlopoch. ◄ reagovať
Nech dá Edu termín....dohodneme sa a stretko veselé bude na svete...... Po púl noci i špívac budzem.... ◄ reagovať
No však tak, múdro píšeš. To jak by malo byť len tak nasucho, to nanič. Však sa hovorí, že dobrí chlapi majú pri rozhovore sedieť :-))DDD ◄ reagovať
No spravme si stretko....prídem vera bože i ja..ale len keď sa i dačo naleje...:-) Ale fakt prídem, bude o čom kecať a spoznám nové tváre SPZ.... ◄ reagovať
Aj mňa, ale keby som išiel, podmienkou je, že sa zastavím po vihunta. Čo povieš na to, vihunt? Myslím to vážne, bez akéhokoľvek náznaku irónie voči Tebe. Prosto priateľsky, poľovnícky a kamarátsky. ◄ reagovať
Edo dobre to tam vyzerá druhý raz zbehneme na obed tam ◄ reagovať
robíme si reklamu ukecaný? ◄ reagovať
Adrianka keď budeš mať cestu okolo Trenčína zastav sa prezradím Ti . Keď prídeš s priatelom alebo manželom bude vítaný tiež . Dáme obed odkaz tam dobre varia. Takže o všetko bude postarané ! Najlepšia je osobná komunikácia :) Neboj nie som ukecaný ako na nete :)) ◄ reagovať
To nemôžem povedať to je tajné ◄ reagovať
to máš zas odkiaľ, že takú šarmatnú devu xixi ◄ reagovať
Ja som poslušný . Ja nerobim krik lebo by som nič nevyfotil. Fakt je že takú šarmantú devu vidieť dupať v lese môže byť veľmi poučné :) ◄ reagovať
Edko to ja na tých nedisciplinovaných a ty taký nie si, alebo sa mýlim? ◄ reagovať
Adrianka ja sa dupačky nebojím ! ◄ reagovať
Edu...čo ty na to...:-)) Nie je dupať ako dupať....no nie.. ◄ reagovať
Edko ani nevieš ako sa pri tom zábávam a teším, keď sa mi podaktorých takto naplašiť, jak ihneď začnú tlieskať, pískať no všetko možné :))) ◄ reagovať
Adriana 26 to si dupala Ty a ja som že ježko :)
Nj nie je nad to s v prírode poriadne zadupať :)) ◄ reagovať
však o chvíľu to začne hríbová sezóna, mne ide tiež dosť na city ten hurjavk, čo niektorí vedia robiť, preto chodím najradšej na hríby večer, keď nie je nikde ani nohy. A ak náhodou cez ceň natrafím na takýchto hlasných hríbarov, to máte vidieť tie fofry, keď začnem lámať suché konáre a semtam zadupem :))) ◄ reagovať
Žiaľ veľa ľudí nemá schopnosť užívať si pobyt v prírode, sú voči prírode bezcitný a správajú sa v prírode ako besné šelmy, ale na rozdiel od tých šeliem sú zdravý...... ◄ reagovať
Ja poznám osobne turistov ktorí idu po lese a buchajú kamením o seba aby plašili medvede . Zvrátené myslenie niektorých ľudí strach a nenormálne fobie a predsudky dokážu uplné fantazmagorie ohladne lesov plných krvilačných medveďov číhajucich na turistov zo zakrvavenou papulou a veci podobné . Takým doporučujem pekne sedieť niekde v činžáku na 12 poschodí a nevytiahuť päty do lesa lebo narobia viacej škody ako osohu . ◄ reagovať
To áno, ale patrilo by skôr zo sebou zobrať magnetofón s reprákmi s verným hlasom medveďa. Ktosi to už s poľovníkou tak urobil. Lámal konáre, naplno pustil bedňu. Turisti pri ohni, bolo ich asi 12 že tam aj všetky veci zanechali....:-)))) tak ozlomkrky utekali:-)))) ◄ reagovať
Orol ja to robím podobne ale s turistami ktorí ked hulákajú tak ich upozorním na to že pred chvíľlou som stretol veľkého medveda ktorý sa pohybuje po trase "TIEŽTURISTOV" a potom ich tam nechám nech rozmýľajú čo na nich vybehne za obluda.!!!!!!!!!!!! ◄ reagovať
Keď si v hore, treba sa pozorne započúvať, ako sa hubári, ktorí sú spolu na hubách dorozumievajú. Dakedy podľa hlasu rozoznáš aj hubára, kde jeho trasľavý hlas signalizuje, že je v koncoch a kamarát sa mu neozýva. A vtedy sa začneš opatrne ozývať Ty. Funguje to. Takto privábiš nejedného revajúceho hubára, ktorého trošku precvičíš. Uvidíš, ako rýchlo bude pri Tebe. Hlavne taký, ktorý je v koncoch a nemôže sa dovolať priateľa, ktorý je s ním na hubách. ◄ reagovať
A potom už možno aj prestali hulákať, resp. prestanú. To je len výchova na hulákajúcich a nezbedných, ktorý sa nevedia v lese správať a myslia si, že v hore je dovolené všetko. ◄ reagovať
No Ty musíš zarevať na nich tiež, teda ohlásiť sa tu som..... tú. Skrátka zmeníš trošku hlas a hubár si bude myslieť, že to kričí priateľ. Preženie sa a príde k tebe aj z kilometra. Len potom sa radšej pre istotu netreba ukazovať....:-))) Privábil som takto už nejedného hulákajúceho hubára k sebe, ktorý sa musel znovu vracať k svojim aj 2-3 km. Možno aj potom zablúdil...:-))))) DD ◄ reagovať
Edu - presne na takýchto som myslel i ja a je to žiaľ presne tak ako si to opísal. fatran i stebou súhlas, radšej prechádzka v lese ako večer po Košiciach..... Aj mne sa už stalo , že som sa skoro ráno vracal domov z lesa a chalupári z KE sa ma divne pýtajú ,že skade idem, keď som im slušne odpovedal, že z nočnej splnovej postriežky tak len niečo zašomraly v tom zmysle ,že mi drbe či čo. Ak keď sa takýto vyberú ľudia na huby....no nechcite vedieť z akým hurhajom to robia...revú na seba akoby boli na futbale... ◄ reagovať
Lanstiak ja nebývam v meste ani mestečku . Ja bývam na odľahlom mieste naozaj mini dedine . Čo si tu znečistíme odpadkami to si musíme pekne upratať . Možno i preto nerozhadzujeme odpadky len tak po ulici skôr ich musíme zberať po tých nekultúrnych turistoch ): Rozoberajú nám 800ročný kostol ,lámu konáre zo stromov kúria ohne hulákajú do rána vôbec ich neštve že sú v prírodnej rezervácii ani to že priamo v románskom kostolíku hniezdi sokol . I keď je to iba bežný myšiar tiež chce mať pokoja troška aspoň v noci . Ťažko vysvetliť skupine turistov ktorý si myslia ,že zo srnca vyrastie jeleň niečo o prírode a veciach podobných . ◄ reagovať
Lanstiak pravdu máš až mi je to divnô.Veľa ľudí sa ma pýta či sa nebojím chodiť po nociach po horách.A ja im na to asi takto.Ja sa bojím po pešej zóne v Martine prejsť po polnoci lebo nikdy nevieš čo za partia opitých dementov sa vyvalí z baru a dokope ťa.To radšej o polnoci pôjdem iba s lampášom na Martinské Hole. ◄ reagovať
A tý čo vedú kultúrny život v mestečku sa absolutne nekultúrne spravajú v horách....teraz nerozprávam o tebe Edu a ani o tebe fatran. ◄ reagovať
Veru tak dobre si to podotkol Fatran . ◄ reagovať
Bystrička čo by si chcela od chlapov čo celé dni len po horách brúsia a o kuľtúrnom živote široko daleko ani chýru ani slychu. ◄ reagovať
Kurňa sokol máš ty ale totú pravdu...še tu volačo i naučíme no ne...do rici už je veľo hodzín, muším gebulu odložicz špac mi treba... bo jutre mi košic treba trávu.... ◄ reagovať
Lanstiak, som rád, že si kamarát. To je v slovníku napísané, vidíš sám som nevedel, že je toho až toľko....:-))))) som vedel iba možno 3-4 názvy.... aspoň sa učíme, no nie? :-))) ◄ reagovať
sokol - ta ty co ši zač, že po toľkym jazyku hutoriš....ta toto šustať poznám i ja, no i drbať ale toto ostatnýje pán búh stúj pri mne... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.