Heming hunting
dnes je sobota,  23. november 2024,  meniny má Klement,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:11,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Poľovačka nie je zábava chudoby - vyjadrenie Blaser300VM - diskusia

pridané: 29.5.2009 14:58
co nato povedat?!
počet zobrazení: 26 066
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 81-120 z 379 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Hyncik, 13.8.2009 o 21:16

No tak prechádzku s dámskou spoločnosťou po newyorku by som bral :)) No áno viem že sú tam aj srdečný ľudia - kámošky si dali exkurziu po Aljaške a naozaj miestnych veľmi chválili že sú dobrá a ochotný ľudia :)
A TY si prečo nešiel do USA ? či domov je domov ? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 13.8.2009 o 19:58

Po Guantanáme nie ale po newyorku ťa rada prevedie . Američania sú veľmi srdečný ľudia . Takže žiaden strach! Mám tam sestru ,ktorá žial vie iba anglicky čo určite nebude problém :) Ivet nevie slovensky tiež skoro nič :) Takže angličtina je nevyhnutná :) Zato moji krstný rodičia vedia slovensky na 100% Celá moja početná rodina je v USA registovaná ako republikáni :) Takže si určite prídeš na svoje . ◄ reagovať

off Hyncik, 13.8.2009 o 19:42

Edu- Aj ja mám kámošov v USA a je to pekná zem - len to neznamená že súhlasím z ich politikov:) Ved aj my máme peknú zem Slovenskú a tiež z jej politickým zmýšľaním sa nedá vždy súhlasiť :) Ináč ja som nechcel nič v zlom len by som volil neutrálny postoj ako sa silou mocou staviať na niekoho stranu . Nikto nieje bez chyby :) vždy to bude iba o "ľudoch" a je jedno či nad nami bude stáť " BOH či ALÁH "
Ináč dúfam že mi u sesternici nevybavíš exkurziu po Guantanáme :)) Ja tu nič nepodnecujem len sa tak zamýšlam:))
Ostatok Súhlasím LOVU ZDAR ! A všetkým militantom pokoj":)) ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 19:29

Treba vedieť rozoznať dobro od zla kto to nedokáže bude dosť nemilo prekvapený ! ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 19:28

Hyncik nepracujem pre CIA moja sestrenka pracuje v newyoku pre FBI to je fakt ako i to ,že môj otec má občianstvo USA :)) LaL zdar a náboženským militantom pokoj .
Lanštiak do piva ide tiež voda a môže to byť zrovna tá otrávená :) Potom sa budeš potácať s toho jedu :) ◄ reagovať

off Lanstiak, 13.8.2009 o 19:17

Poviem naňho pravdu....Bol, ale vyhodili ho, bo šiel na pivo v pracovnom čase..ale pivo je istota z toho sa človek neotrávi! ◄ reagovať

off Hyncik, 13.8.2009 o 19:12

Edu ty tu hovoríš o práve "šaríja " Koté v moslimskom svete má ale aj nemá zástupcov ! Z celého Afgánskeho moslimského ľudu bolo za zavedenie práva " šaríje " len militantné hnutie Al-káida ! Ano obrovská čas hnutia Taliban (partizáni - nespráve ale Usákmi tiež nazvaný teroristi - inak Usakmi aj vycvičený proti sovietom " Neuznávalo právo "šarijá " až po tom čo sa Usáci pri ich podarených náletoch zabíjajú viac nevinných ako teroristov sa veľká časť talibnu pridala na stranu Al-káidy a v niektorých údoliach Afganistánu a Pakistanu toto právo zaviedli ! Ak by si tieto praktiky Al-káidy nemuseli ani Iránci a tak sa pri jeho rozsirovaní po Afganistane dostali snimi skoro do vojnového konfliktu kde Irán na hranice Afganistanu poslal 250 tisicovú armádu ! Bolo to krátko po sovietskom odchode ! takže nehádžme ich do jedného vreca :) ale na židov si mi neodpovedal ?? či oni Spolu s USA môžu vládnuť svetu ? :)) Ale áno môžu ved sa tam "demokratickým vyvraždovaním " právom dostali :)
A k chemickým zbraniam :) edu určite si si vsimol rok použitia zbraní a aj to že to boli chemické svinstvá dodané z USA napchaté do ruských rakiet SCUD (skat ) .) a tiež si si všimol vojnu Busha staršieho v 90 rokoch ktorá bola zameraná proti týmto zbraniam a zbrane boli zničené :) tie to dalsie boli len fiktívne a USA to samo priznalo čo mne ako dôkaz stačí :) Ale ty vies zasa viac ako my ostatný ! počuj niesi Ty náhodou agentom CIA ? :))) ◄ reagovať

off Lanstiak, 13.8.2009 o 19:10

Hej, ale predajú ti ju za 1Euro ako pitnú! Ináč zver strielam aj ja...ale nie bezhlavo a maximálne dodržujem stanovené pravidlá. ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 19:05

Lanštiak ,ale to by už nebola voda pitná ale otrávená :) ◄ reagovať

off Lanstiak, 13.8.2009 o 19:01

Nech sa každý zamyslí ,že aký sme a čo vlastne chceme, pretože niekedy prírodu vôbec nerešpektujeme. Čo sme to za zvláštny národ, keď sa sami zabíjame, ničíme si všetko vôkol a na prírodu nepozeráme. Zabijame zvieratá, vyrubujeme lesy - naše myslenie je také ,že dnes tu som, ale zajtra už možno nebudem... Všetko je tu samí podvod ,že vraj čisté prostredie a politici klamú stále, že vraj ako sa tu máme dobre a pritom je tu bordel a smrad! Pomaličky sa tu človek otrávi aj z pitnej vody...... ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 18:56

solimkenaj neukvapuj sa :))) ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 18:54

Ešte odpoviem na položenú otázku :
Islamský radikál hľadá ospravedlnenie pre svoje vopred stanovené ciele v účelovej interpretácii Koránu. Jeho deklarovaným cieľom je chrániť dar al-Islam, krajinu mieru moslimov, a vytvoriť kalifát pod vládou islamského práva šaríja v dar al-Harb, krajine vojny nevercov. Smrť vo svätej vojne je pre bojovníka džihádu cestou k spáse. Pre svoj výklad džihádu nachádza oporu v niektorých ustanoveniach Koránu. Často citovaná súra IX káže veriacim: „Bojujte s tými, ktorí neveria v Boha alebo v Posledný súd, ktorí nevyhlasujú za nezákonné, čo Boh a jeho Prorok vyhlásili za nezákonné, ktorí nevyznávajú pravdivé náboženstvo a pritom sú z tých, ktorým bola daná Kniha — až kým zaplatia svoj diel a podriadia sa.“ Ako každý fundamentalizmus, aj tento ignoruje širší náboženský kontext — poslanie islamu ako mierového náboženstva a prioritu veľkého džihádu, osobnej duchovnej cesty k Alahovi, pred dobyvačnou vojnou malého džihádu.
Hyncik mimochodom tými vymyslenými chemickými zbranami vyvraždil Husajn obrovský počet kurdov . ◄ reagovať

off posed33, 13.8.2009 o 18:51

pani ja vam vmene celeho LOVU ZDAR DAKUJEM !!! ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 18:44

Mám skype i mail ak máš chuť môžeme pokračovať tu som skončil. ◄ reagovať

off Hyncik, 13.8.2009 o 18:31

solimkenaj - aj ja pôjdem ale až večer :)) Ale ja som nezačal ? ja som len reagoval že ni tá druhá strana nieje čistá a predložil som dôkazy :) a potom som sa nechal strhúť davom a už som sa viezol :) nemôžme mať predsa mozgy masírované len z jednej strany :)) ale už vážne končím s politizovaním " vzdávam sa demokratickým oslobodzovateľom " a tajné dúfam že ma zato nepošlú na Guantanámo :))) ◄ reagovať

off posed33, 13.8.2009 o 18:24

HYNCIK ja v tvojom veku som chodil kde co poj..t a ty nemas inu robotu ako tu politizovat ??? !!! ◄ reagovať

off Hyncik, 13.8.2009 o 18:19

Ok ja už končím :) len Edu na mňa ešte stále meri s brokovnicou :))) ◄ reagovať

off Hyncik, 13.8.2009 o 18:17

Edu a ukáž mi kde v koráne s píše o vraždení nevercov ? Korán takéto veci zakazuje! ale ked tam niekomu aj neumyselne (no skôr úmyselne ) vyvraždia rodinu tak snád nedúfaš že sa dá na korán a bude s modliť nech tým Usáckym vrahom Alah odpustí ? neviem čo by si ty robil keby ti niekto vybombardoval dom len preto že okolo neho prechádzal terorista ? určite by si sa tešil a chápal to " ved oni to tak nechceli - hlavne že dostali teroristu " :)) Nevercov vraždí Al-káida aj to len tých z USa alebo ich pätolýzačov takže majú odpustené:) Radšej si preštuduj židovskú svetu knihu kde sa píše po tm ako sú iné národy menejcenné a stvorené na to aby židom slúžili - lebo oni sú jediný čistý národ čo si zaslúži vládnuť svetu !! toto su nebezpečný ludia a nie moslimovia! A pekne sa pozri kto sú najväčší bankári v USA žeby židia ?? Ako inak by sa dalo vysvetliť že sa za nich USa vždy postavia ?

Impéria vznikali a zanikali tak ako padli komanči padnú snád čo najskôr aj kapitalisti s vrahmi s USA na čele lebo ak nie tak nám Ani BOh alebo ak chceš tak ani Alah neochráni :) ◄ reagovať

off posed33, 13.8.2009 o 18:14

chlapi jebte na to !!! slovo demokracia vymyslel niaky pako ktory ani nevie co to slovo znamena ! naco sa tu jebete uz 280 krat ked to nicomu nevedie !? kazdy si vysvetli slovo demokracia po svojom a kazdy ma pravdu tak uz nato serte !!! ADMIN tebe sa cudujem ze to tu strpis !!! budem uprimny ale ak to pojde takto dalej tak mozem pozerat aj tel.noviny tato stranka hlboko upada lebo sa tu uz asi nikto nevie spametat naco tato stranka znikla na jebnute POLITIRCANIE urcite nie !!!!!! ADMIN uz neupozornuj ale vymaz kazdu politicku DISKUSIU !!!!! ◄ reagovať

off Hyncik, 13.8.2009 o 17:44

Edu :) ty nevieš čítať ? :)4 odsek z hora - "zo vstupom USA do Afganistanu sa tam zvýšila produkcia ópia 10nasobne " :) Tu nejde len o Slovnesko ale celú Európu :) Ved poštuduj troch po nete že Afganistan má asi 70% podiel na opiu :) Oni to tam pestujú a naša fetáč sa im skladá na ich zvrátené myslenie :) Ja niesom obhajcom ani islamu ani ničoho -ale to že je niekto islamista ešte neznamená že je zlý človek . kopa komošov precestovala Irán a aj Afganistán a na miestnych nedali dospustit bez toho žeby od nich niečo žiadali ich domáci pohostili dokonca im ponukli nocľah! Skus tu k nám prisť do dediny kde nikoho nepoznáš tak sa o teba ani nešuchnú a nie to sa este postarať . Tu nejde len o islam tu je Islam iba zámienka na presadzovanie vlastných záujmov. Ako aj ten Irak - vymyslené CIOU podstrčené dôkazy o neexistujúcich zbraniach - ktore sa nikdy nenašli a sami USA priznali že nikdy tie zbrane asi neexistovali a mali mylné informácie znamenali vojnu -vojnu v čase ked USA mal zásoby ropy len na 240 dní ?? strasná náhoda čo ?? :)Pochybné obchody ropa za potraviny kde boli obrovské podvody . A najzaujimavejšie že vtedajšieho prezidentová Bushová rodiná naftárska firma bola druhým najväčším vývozcom ropy z Iraku :) Tak toto čo už je ? A tiež tam boli ropné firmy ktorých majitelka bola Kundolíza Rajcová ! Ved to bola blamáž ! a čo je teraz v Iraku ? Násilie je daleko niekolkonásobné väčšie ako bolo za Sadáma. Jediné čo im vojna priniesla je kopa mrtvych - nepokojná krajina. Hlavne je že "ropa" tečie ! Ako mohli USáci z vojnového kosovského zločinca Tháčiho čo mal na svedomí obchod z orgánmi a páchanie etnických čistiek urobiť hrdinu a zaistit mu imunitu ??pritom Srbov hádžu pred medzinárodný súd len taký buchot ! Toto je aká spravodlivost demokratického systému ? Co oslobodzujú v Afganistane ked 6 z 10 Afgáncov sa vjadrilo že ich tam nechcú ? hmm?? načo tam nasilu presadzujú svoje záujmy ked ich tam okrem bábkovej Karzájovej vlády nikto nechce ? Ci sa drzia hesla si snami alebo proti nám ? Len sa treba lepšie pozriet a musíš si hned všimnúť že im presadzovanie "demokracie " najlepšie ide s M16 v rukách !

Ja sa nezastávam ani komančov ani islamistov ani nikoho! ale tiež nebude vychvalovat niečo čo je tké isté len si to prezlieklo kabát ! ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 14:15

Takže i chudobné krajiny afriky sa môžu zabávať poľovačkou . Vlastne musia . ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 14:13

admin spomenul som chudobné krajiny k teme :) ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 14:12

hyncik komanči ma nenahanali ved oni hnili za živa nemali prečo :) Vlastne ani nemohli :) Neviem kde si vzal info ,že z USA idú drogy na Slovensko . Idú obyčajne s chudobných krajín . Museli Ti USA veľmi ublížiť keď máš takú nenávisť voči nim . Neverím ,že si obhajca islamu ktorý verejne vyhlasuje za svoj ciel vyvraždenie všetkých nevercov ktorý neuznávajú Islam . Myslím ,že tam spadáš i Ty . Raz na to prídeš ! Ono keď ťa niekto bodne nožom máš na výber stáť a čakať čo bude ďalej ,alebo sa brániť . Iné možnosti nie sú ! Hyncik ľutujem tvoje deti ktoré budú musieť fetovať tie zlé americké drogy :)) Chúdatká zdrogované :)) Možno prídu arabi a zachránia Ti ich je to dosť pravdepodobné :)) Tak žiaden strach . odkaz ◄ reagovať

správca admin, 13.8.2009 o 13:57

Tak vy s tým nedáte pokoj? :) ◄ reagovať

off Hyncik, 13.8.2009 o 13:48

Edu - nikto v rodine nebol nikdy Komanč :) je na to neičo zle že im ten systém viacej vyhovoval ? .)) Alebo len tvoj názor je správny ?? :) ak ta komanči nahánali asi vedeli prečo :) ) O USA mi tu vyprávať nemusíš stačí si otvoriť oči :) Alebo si kukuť diskusie na ich vyvraždovacie mierové akcie :)) Pozri sa kam išli ukradnuté orgány s kosova -a že s ich vstupom do afganistanu vzrástla produkcia opia o 10násobne :) Ináč oni to priznali aj vo Vietneme že tam CIA pestoval mak - zevraj voja si musí na seba zarobit . Afganistan je to isté :) Z detí nám tu robia fetákov kapitalsiti s CIA :) ked to nahodou zasiahne niekoho z tvojích známych tak im pošli dakovný list k ich demokacii :) ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 13:29

hyncik si mladý ale žial postihnutý komančizmom asi si niekto v rodine nechce pripustit že bol členom zločineckej oraganizácie tak ťa presvieča ,že za to môžu USA a že chcu dobrým afgancom ukradnúť kozičku či oslíka lebo sú zlý a klamu a robia zlobu :) púšťajú na nás chrobáčikov atď .
Rys 2 Ty tomu veríš že tý dvaja prešpekulovaní žiadia a tretí žid Lenin chcel blaho ľudstva ? :)))) Asi preto nechal vyvraždiť miliony svojho národa . Veď sa uvedom ,že tu obhajueješ najohavnejší a najzločinnejší režim všetkých čias !!! Hitler bol iba žiačik oproti oblúdáriu komunizmu .
Admin ono samá otázka nedáva zmyslel . Dá sa na nu odpovedať iba ÁNO ! A to som už neraz v tejto téme povedal . ◄ reagovať

off Hyncik, 13.8.2009 o 12:11

Edu- ja som len citoval slova chlapa čo dostal Nobelovú cenu za ekonomiu ale ty sa v tom možno vyznáš lepšie :) A tiež som dookola obklopený ludmi čo sú starší aj ako ty poprípade rovesníci a na komančov nedajú dopustit :) takže je to len vec názoru :) čo sa týka USA a ich vojen porpípade NATO a OSN - tak to je to najvačšie zlo pre tento svet . A žioadna vojana proti terorizmu v Iraku a Afganistane neexistuje - je protizákonne vyvraždovanie civilistov . Plus fiktívne a podstrčené dôkazy ako v prípade Iraku! Dúfam že tam USa už tohto roku konečne dostanú po hube pobalia si 5 igelitiek čo maju a potiahnu domov . ◄ reagovať

off rys2, 13.8.2009 o 12:03

Nehádame sa ale rešpektujem návrh administrátora.

Toto posledné pridávam, v súvislosti s mojim spodnejším príspevkom:

Komunizmus môže označovať:
• spoločenský systém založený na spoločnom vlastníctve výrobných prostriedkov, príp. aj požitkov;
• politické hnutia usilujúce sa o presadenie komunistického spoločenského systému v praxi
(nepresne ale často) štátne zriadenie (režim, politický a spoločenský systém) a/alebo politická ideológia a prax sovietskeho totalitárneho typu s komunistickou stranou ako jedinou vládnucou stranou, ktorý prvýkrát vznikol Októbrovou revolúciou v cárskom Rusku. ◄ reagovať

správca admin, 13.8.2009 o 11:49

Chlapci, pusikoo ma predbehol. Kašlite na to, čo práve preberáte ;-) Netýka sa to témy diskusie a ani tejto stránky. Nemá zmysel, aby ste sa o tomto hádali. Táto stránka má spájať, nie rozdelovať. ◄ reagovať

off sniper7x57, 13.8.2009 o 10:55

neviem ci som spravne na polovnickej stranke ale nas ucili ze polovnik si je rovny s polovnikom a nikoho nezaujima ci je KSS ? KDH?HZDS? tak sa skludnite a piste si na strankach tomu urcenich!!!!!!!!! ◄ reagovať

off Edu, 13.8.2009 o 7:46

rys 2 viem ,že máš potrebu mi stále dokola opakovať a dokazovať aká bola K SS fantastická ,aký je komunizmus fantastická znížil si sa sa i k starým bolševistickým praktikám označovať ma za buriča a dokonca mi zakzuješ prejaviť svoj názor a trepeš tu svoje kraviny do kola . To ,že sa hanbíš za to ,že si bol aj Ty komunistom samozrejme beriem kto by sa nehanbil :))) Komunizmus je nereálna idea na opantanie absolútnych hlupákov ,ktorí nikdy nepochopia ,že žiadny komunizmus nikdy a za žiadnych podmienok nemôže existovať . Je to i dokázané prečo to tak nemôže byť !!! Samozrejme ,že takú fantasmagoriu netreba dokazovať . Komunizmus sme tu mali v jeho pravej tvari . Hnil tu 40 rokov za totalitnej moci KSČ a priviedol krajinu k morálnemu a hospodárskemu kolapsu ,ktorí sme rozdýchali za neuveriteľných 20 rokov . Jeden verí na to že existuje nebo ,iný zase ,že bude komunizmus ,další zasa že prorok mohamed je naj komanč na svete . Všetko záleží od stupňa obmedzeného myslenia . Ja verím ,že keď zopár židov vymyslelo komunizus dobre vedeli ,že je to absolútna hlúposť ,žial sú blbci ktorí to nepochopili do dnes a nepochopia to nikdy len preto lebo im hlavičky vymleli na KSS schôdzach tak dokonale ,že na pochopenie im už nič nezostalo . Tvoje výpočty že na Slovensku je vlastne 94 % voličov komunistov o tom len svedšia . Najnespokojnejšími sú v EU rakúšania. Asi smutia za tým ,že nezažili blaho komunizmu ked sme tam prišli v roku 1990 s otvorenými hubami ako na inú planétu na to už zabúdame . Neviem za čím by som mal smútit asi za tou 1000 kčs výplatou a všadeprítomnou špinou a špinavosťou . ◄ reagovať

off rys2, 12.8.2009 o 23:46

Tento príspevok je celkom reálny, čo povieš? / kopír z dolunižšieho zdroja /

1) KSS nereprezentuje komunizmus.
2) Takmer 100% voličov volí
"komunizmus". Komunizmus a komunistov v SMER-SD (46%) SDKU-DS (13%), SNS
(12%), SMK (10%), HZDS (8%), KDH (5%) = 94%. Voliči volia ICH POLITICKÝ
KOMUNIZMUS (nám podľa potrieb a ešte viac, voličom podľa zásluh alebo
menej).
3) Ľud tejto krajiny (aspoň tých 50 nespokojných %) chce komunizmus
a aj by ho volilo, keby na politickej scéne existoval reprezentant komunizmu
(KSS to nie je).
4) V ČR - kde komunisti reprezentujú komunizmus - je KSČ
druhou (treťou ?) najsilnejšou politickou stranou.
5) Spoločenstvo zvierat
(stáda, smečky,...) majú - ak to vôbec môžeme prirovnať - komunistické
spoločenské zriadenie. (Predtým, ako mi začnete nadávať, si pozrite
oficiálnu definíciu komunistickej spoločnosti.) Ktoré spoločenstvo zvierat
má "súkromné vlastníctvo výrobných prostriedkov" ? ◄ reagovať

off rys2, 12.8.2009 o 23:38

Edu, Ty už si sa prestal angažovať na tejto stránke?

odkaz />

Inak sú tam veľmi zaujímavé názory, idem to začať študovať. ◄ reagovať

off Edu, 12.8.2009 o 23:08

Bleskj to nie je mne po vôli to sú miliony mrtvych . To čo je po vôli ľudu si našťastie ľud určuje sám . Už nemáme monopol KSS a môžeme si prdel vytrieť hajzlákom a zvoliť si čo komu pasuje . To že 99% šudí nevolí KSS a ich dobrotu svečí samo za seba !!! Netreba k tomu komentár ! Načo ! ◄ reagovať

off bleskj, 12.8.2009 o 23:03

Edu prečo si myslíš že odkaz je vyhlásenie odborníkov. Prečo by to nemohlo byť naopak? Či len to čo je ti po vôli je pravda, a tiež to vyhlasujú odborníci? ◄ reagovať

off Edu, 12.8.2009 o 20:14

Komunizmu sa neobavam zdochol ako brontosaurus . Dokonca ani ciganskej otazky nie . Hrozba mladej generácie je tu : odkaz /> Dajte si majzla keď budete s dobrým srdcom podporovať to o čom viete málo ! ◄ reagovať

off Edu, 12.8.2009 o 19:46

Hyncik ešte si mladý na to aby si poznakl komunizmus v jeho pravej tvári . Kedy USA napadlo Juhosláviu ?S utokmi na teroristov či v Afganistane ,Iraku atď . plne súhlasím a podporujem najväčšieho nášho spojenca vojenského a ekonomického USA Ale s politikou USA plne súhlasím a vôbec nie som za strkanie hlavy do piesku ako to robia mnohé krajiny a ustráchaná europa. Keď sa chceš dočítať čo vyhlásili odborníci nie blbovia s KSS pozri tu : odkaz /> To na margo toho aby sme vedeli o čom vlastne hovoríme Hyncik.
Findula na stredko som nemohol prísť ,žial sa ospravedlňujem ale vidím ,že si starý konzervatívec fedelalista a chystáš sa na Slovensko do Antona tak tam sa môžeme stretnúť mal by som tam v sobotu nejakú cenu dostať za nejakú fotku v súťaži o jeleňa S. Štochla tuším o 13.00 to je tak potom môžeme pokecať . S horalmi ako Ty určite rád prehodím slovko a určite sa nebude preberať politika :) A to i keby sme do rána pili :)) ◄ reagovať

off findula, 12.8.2009 o 15:42

Chlapci,že máte ještě sílu se s Edom na toto téma bavit.Běžte raději do hory ◄ reagovať

off Hyncik, 12.8.2009 o 9:01

Edu - Komunizmus ako systém nebol zlý -Názory odborníkov v to fachu hovoria že to bol o odsť lepšie fungujúci systém ako kapitalizmus ! To že vtedy ľudia čo boli pri korytách nevedeli čo zo sebou a správali sa tak ako správali ešte neznamená chybu systému ! pozri sa na moderných kapitalistov z USA ktorí pod zámienkou fiktívnych dôkazov a napádajú a vyvraždujú Národy ( Vietnam , Panama, Irak, Somálsko, Juhoslávia , Afganistan ) Aké sú toto praktiky ? či v záujem demokracie sa môže vraždiť a zabíjať ? A ešte to kryť za vymyslené neexistujúce dôkazy ? To niesu praktiky STB ? Tu ani nezáleží od systému ale od ludí vo vedení - lebo oni si aj tak obídu predpisy a urobia čo chcú. ◄ reagovať

zobrazené 81-120 z 379 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM