Výborne to isto prídem aký mám zobrať kolok ? Na jednom nemenovanom oko zaberá Jägermeister :) ◄ reagovať
u nas sa robia vsetky ukony, taki sme ustretovi, k nam chodia ludia radi a odchadzaju velmi spokojni, aspon vascina, opakujem, ze cakam ◄ reagovať
fíííha a o koľko centimetrov sa dá u vás predlžiť ? Dá sa i skrátiť? ◄ reagovať
edu, u nas to funguje velmi dobre, u nas musi kazdy prejst vysetrovnou, to mam na starosti ja ,az potom sa mozno dostane dalej, vysetrovna preto, lebo u nas sa vacsinou predlzuje, uz kto co potrebuje a k tomu som tu ja, takze cakam ◄ reagovať
Edu ja si myslím že jesť ti chutí a postihnutí sme všetci len niektorí o tom nevedia!!!!!!!! ◄ reagovať
Fatran Hornet 22 mi pod fotkami vypisuje mi že som na hlavu a či mi chutí jesť :)) Neni on koktavý? Alebo sa len zasekol ?:)) ◄ reagovať
Fatran to takú kavičku tam podávajú??? :)))))))
Bysticka tak ok ja sa niekedy zastavím možno ani nebudeš vedieť ,že som to bol ja :))) Joooj teraz som ti chrobáka šupol do hlavy :) Inak v Martine som dosť často.:)) ◄ reagovať
Bystricka ja si dám nescu s materským mliekom a 3 cukrami ◄ reagovať
tak ta pekne usadim, spravim kavu, alebo cajik a polutujem ta, ako si to dopadol................. ◄ reagovať
Bysticka ešte ma možno niečo napadne :))))))))))))))))))))))))))))ň
Raz prídem na oko v Martine budem mať bielu palicu a čierne okuliare a budem chcieť silou mocou poľovať :)) dá sa to ? Poviem len že som chudobný a nemám čo jesť tak som sa rozhodol zver že budem :)) ◄ reagovať
edu, to ako ze vazne? KONECNE!!!!!!!!!!! ◄ reagovať
boze, vy dvaja, to je nieco............fak to dvoch dnoch nuda citat, zamyslite sa uz chlapci ◄ reagovať
Edu aj tebe veľa štastia. A nerob si so mnou starosti. Nemusíš mi ani radiť ani ma ľutovať a ani doporučovať. Aspom zatiaľ. Ja som tu už raz písal že som veľký chlapec. Ale ak by som niečo z toho potreboval dám ti vedieť. Myslíš že som na tom biedne? A na to si kde prišiel. ◄ reagovať
bleskj doporučujem naprv premýšlať až potom písať . Ak máš písať hlúposti radšej nepíš nič . To nebol príkaz zasa iba rada. Niekomu však nehodno radiť potrebuje sa sám lutovať ako je na tom biedne atd . Tak veľa štastia. ◄ reagovať
Edu ja sa nemám prečo cítiť trápne. A už vôbec nie často. Ja tu nikomu nedokazujem že nevie o čom rozpráva. Ale prečítaj si svoje príspevky. Veď v každej téme kde prispievaš nie si, ale musíš byť za každú cenu místní jednička. Vieš chováš sa tu ako keby ti chýbalo zrkadlo. Ale to je len môj skromný názor. Hop. Ja som zabudol že ho nemám vyjadrovať. No ale čo už. Už je vonku. ◄ reagovať
Bleskj ja viem ,že Ty nie si ja :) Cítiš sa často trápne ? ◄ reagovať
Edu ja niesom ty. Ja by som zasa radšej skončil z príspevkami keby so zistil že každému musím dokázať za každú cenu že nevie o čom rozpráva. Ja by som sa cítil trápne. Ale tým ti nechcem povedať aby si skončil. Kludne pokračuj. ◄ reagovať
Bleskj mňa čo nudi proste nečítam . ◄ reagovať
bystricka nemáš začo rado sa stalo. Ale už ma táto stránka začína trochu nudiť. Pripadá mi ako súkromná. ◄ reagovať
bleskj dik za vysvetlenie ◄ reagovať
bleskj asi nám za trest už nič nepovieš . Ale bolo to dobré minimálne takto: odkaz ◄ reagovať
bystricka ja už končím. Čo som uznal za vhodné to som dal do pľacu. Kto chcel pochopoť pochopil o čom som písal. Ale mámetu jedného dyskutujúceho ktorí je vo všetkých témach do ktorých prispieva je proste jednička. A keď to náhodou nevychádza tak ako napísal rys v inej téme trochu sa to zamotá, a je to. Takže už nemám chuť diskutovať lebo čo napíšem všetko je konina. No čo už jednoducho tomu nerozumiem. ◄ reagovať
odisli, neodisli, utiekli , neutiekli, uz sa vo vas ani panboh nevyzna ◄ reagovať
Ešte upresním nie za prácou ale za dolármi . Práce bolo i u nás dosť .Len nechceli za ňu platiť. ◄ reagovať
bleskj zhodnime sa ,že ani neodišli ani neutiekli doplavili sa tam ako miliony iných ľudí . ◄ reagovať
Ešte oprava nie (Prepáč zabudol upresniť) ale Prepáč zabudol som upresniť. Aby náhodou zasa neprišlo k nedorozumeniu. ◄ reagovať
Edu ešte raz z mojej rodiny utiekol iba otcov ujo. Prepáč zabudol upresniť. Ten zakotvil v Nemecku. On bol nespokojný z režimom, tak utiekol. A to bolo koncom 40-tych rokov. Ale rodina ktorú som tu spomínal je z maminej strany, A jej predkovia (tej rodiny ktorá to bola u nás na návšteve) ODIŠLI do Ameriky za prácou. Znovu opakujem Nie utiekli. A to bolo niekedy okolo r 1900. Dúfam že už teraz sa nemusím čítať. ◄ reagovať
Milujme sa množme sa aj tak je nás po chu-ja ,tento svet je záhuba , premnožené mestá premnožený svet skapeme tu všetci záchrany už niet.....Komčák pádol, môžem písať čo chcem.....pôjde to takto ďalej, lebo to tak musí ísť......... ◄ reagovať
Bleskj čítaj sa !!! "Zdôrazňujem, nie utiekli. Z mojej rodiny utiekol iba otcov ujo ako som tu už raz spomýnal. " Prečo teda utiekli ??? A prečo nik neutiekol z USA,alebo západnej eu do komunizmu ? ◄ reagovať
Akurát ešte toľko že od niekoho to tam museli pochyťiť lebo u nás sa mi to ešte nestalo ani keď ku mne prišiel na návštevu cigán. ◄ reagovať
Edu ešte k tým utečencom, vravel som že tam odišli ešte ich starí rodičia. Zdôrazňujem, nie utiekli. Vtedy sa tam chodilo za robotou. Z mojej rodiny utiekol iba otcov ujo ako som tu už raz spomýnal. Tomu sa nepáčil režim tak sa pobral inde na skusy. Edu a stou pomocou to je asi tak že sme ich o žiadnu ani nežiadali ale ja som tým chcel len poukázať na tú ih dobrosrdečnosť ako doprajú všetkým. Ale hlavne nezabudnú na seba. Tým nechcem povedať že sú taký všetci. ◄ reagovať
Edu, tak s týmto tvojim posledným komentárom súhlasím doslovne aj bez asi zabudnutého "to". Tu už ale končím prajem veľa úspechov. ◄ reagovať
To vyzmamenanie preberiem až ked bude mat slovensko raz prezidenta nekomunistu a nedôchodcu. Aj na musí narod dozrieť. Ja o metale nestojim doprajem ich inym nech si masiruju ego ◄ reagovať
Edu veď ty si vlastne odbojár protikomunistického 3 odboja - hrdina už za života, prezident by ti mal udeliť štátne vyznamenanie, bolo by ale dobré keby ti ho pripli v Pezinku. ◄ reagovať
Bleskj tak ako sme rozdielny ľudia na Slovensku tak isto i v USA . Asi to máte v krvi.Naštastie moja rodina nikdy neprišla s balíčkom cukríkov ,ale pomohla nám vždy keď bolo treba . Faktom je že v USA žije niekoľko milonov Slovákov . Prečo tam odišli si musí domyslieť každý sám . Hneď potom doporučujem urobiť skúšku správnosti prečo neutekali tý vykoristovaný robotníci zo západu do ČSSR,Poľska,Maďarska ,Bulharska ,Rumunska atd. Ale vždy utekali i za cenu risku ,že ich zastrelia na hranici ľudia s fantastického komunistického systému na ten katastrofálny západ :)) Veľmi zaujímavý jav milionov utečencov :) ktorí vždy bežali jedným smerom a robia to tak až do dnes :) ◄ reagovať
Edu tiež mám rodinu v Amerike síce véééééľmi vzdialenú, takže to sa už pomaly ani rodina nedá povedať. No a boli u nás na návšteve chceli si pozrieť odkiaľ pochádzajú ich korene. A tá ich dobrosrdečnosť a vychovanie vyzerala asi takto: Bolo toho viac, ale dám len jeden príklad mojim chalanom dali jeden balíček curíkov . Oni sa slušne poďakovali, cukríky si odložili na kuch. Linku. Pani Američanka prišla asi o päť minút cukríky načala a všetky čokoládové z nich vyjedla, a spokojne odišla späť do obývačky. Takže aj v tej Amerike je to len o ľuďoch tiež tam nie su všetci taký perfektný. ◄ reagovať
Hyncik v USA je nádherná príroda výborný ľudia ktorých núdza naučila držať pospolu a navzájom si pomáhať . Ja mám k Slovensku výborný vzťah a nemenil by som ho ani za nádhernú krajinu USA . Mám pocit ,že by ma zožrala nostalgia za uplne bežnými vecami ktoré niektorí ľudia ťažko pochopia. Takže do USA ano ale iba na výletík .odkaz /> Čo američanom môžeme závidieť najviac a je podľa mňa najmarkantnejší rozdiel je to ,že nevedia závidieť práve naopak vedia sa tešiť z úspechu ich priateľov. ◄ reagovať
Nevošiel sa do lietadla, alebo to lietadlo zmeškal.....Dobrú noc prajem L&L Zdar!
P.S: Vážme si prírodu a všetko okolo nej, pretože ak príroda pominie, pominieme všetci.... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.