toto cisloc co mam jul august je celkom dobre je tam vyborna gulovnica a mnoho vela vecii ale podoba sa dost nasmu polovnictvu aj cenov stoji 45sk cize1,50 eur. ◄ reagovať
Ja som si dnes kúpil druhé číslo , pripadá mi to ako reklamný leták.Oničom. ◄ reagovať
pocul som o nom tiez zo stranky polovnictvo.com ale ako sa vyjadril bodo asi ho kupovat nebudem... ◄ reagovať
No mám ho v rukách,po dizajnovej stránke som z neho nadšený-krásne fotky,super papier,imidž ako svina,ale nie je v nom čo prečítať,po obsahovej stránke bieda-niečo o klieštoch,predstavovačka 303 samonabíjacej gulovnice Sauer,niečo o líškach,čo bolo nové na IWA v nORIMBERGU,na FeHOVe,typ časopisu Brejk,alebo Goldmen podla mna to nie je časopis pre klasického slovenského polovníka,pravdu povediac som z neho sklamaný,je to kopia ,francúzkeho časopisu,s pár článkami od slovenských autorov. ◄ reagovať
No skus im napisat mail ze co ti odpisu... ◄ reagovať
blbost to nebude..lebo ten casopis ma aj internetovu stranku. ◄ reagovať
Ani v Ke ho nemaju...uz si zacinam mysliet ze je to nejaka blbost... ◄ reagovať
ja som sa o nom dozvedel len teraz prednedavnom..budem sa ho snazit niekde zohnat..som zvedavy co je to za casopis. ◄ reagovať
ja som sa po ňom pozerala, ale nejak ho nikde v stánkoch nemali... ◄ reagovať
Ma niekto z vas tento novy casopis?? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.