Edu ....aha no tak skusim sa s tym pobavit diki ◄ reagovať
Toreto samozrejme podexponovanie a preexponovanie sa dá nastaviť . Neviem čím to je spôsobené to by som musel vidieť a prečítať si exif potom by som snaď poradil. Môže to byť zlá expozícia ,dlhý čas,vysoké iso,vyváženie bielej,tvrdé svetlo a mnoho iných faktorov ,ktoré to môžu spôsobiť. ◄ reagovať
Edu...dakujem za radi ......a este ked mozem nevies nahodov preco ked fotim lesnu zver mi robi take svetle fotky to mozem neako nastavit alebo je to fotakom ? ◄ reagovať
Podľa mňa je toto jeden z najlepších zoom compactov na trhu
odkaz />
Potom nastupuje už len rada G
odkaz />
to je však uplne iná cenová kategoria.
U profi fotografie existujú iba dve značky na trhu to je Canon a Nikon . Canon má však výraznú prevahu . Poznám veľa ľudí ktorí prešli s Nikona na Canon . Lebo proste Nikon nemá sklá pre fotenie prírody. Jeden z nich je i Ivan Godál tu na lovu zdar nick Godi . Takže Canon hrá roky prvé husle v digitálnych zrkadlovkách ako i comapctoch a profi triede L skiel . Takže žiadne fuji,olympusi,pentaxi,sony,panasonic atd . Kúp si Canon to je moja rada !!! Či teraz comact alebo časom zrkadlo . ◄ reagovať
No ako funguje ten Olymp? Si s ním spokojný? ◄ reagovať
aha no uz som kupil olympus ......na zrkadlovku som nemal peniaze casom ked nasetrim tak mozno by som kupil zrkadlovku ◄ reagovať
Vidím že máš Olympus SP. Myslím že to je skoro to isté!! Radšej rozmýšľaj nad zrkadlovkou. Myslím si že aj tá najslabšia bude lepšia ako nejaký kompakt. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.