Milank samozrejme uvažuješ logicky . Mačička za pol melka aby nechýbala alebo aby ju nikto nehľadal je zvláštne . Jednalo by sa o všeobecné ohrozenie a hľadalo by ho nie málo ľudí a psov vyzbrojených buď uspavacimi zbranami alebo rovno guľovnicami. Tiger nie je morča . Nielen že vypustenie je absolútne nemožné ale evidenicia je veľmi prísna . Podľa mňa je to kačica aj keď nie veľmi pravdepodobná . Netrba byť na to odborníkom ako ma označila Bystrička. ◄ reagovať
Jediné,čo je na tom podozrivé je to,že keď už niekomu ujde takáto mačička,ktorá stojí určite slušné peniaze,tak ju budem hľadať deň a noc,pokiaľ ju nenájdem.Už je tomu hádam mesiac.Hľadá toho tigra vôbec niekto?Či len niekto čaká na slušnú poistku :-?Alebo je to proste len jedna veľká "kačica". ◄ reagovať
Bystricka ja som iba povedal argumenty prečo tomu neverím.A nebol som sám. ◄ reagovať
pocuvajte a citajte, co pise edu, ten sa vyzna fakt do vsetkeho ◄ reagovať
Nj lenže veľa ľudi videlo auto aj všetko možné avšak špz nikto . Okrem toho keby sa takáto udalosť stala tiger podlieha abnormálnej evidencii . Minimálne ako žart to super zabralo :) ◄ reagovať
Ževraj utiekol poľským cirkusantom,ale len boh vie,čo je na tom všetkom pravdy. ◄ reagovať
Kto vie akej evidencii podliehaju tigre musí vedieť že je to maximalna lož . Proste kolko je na Slovensku tigrov sa presne vie ,nevozia sa len tak v aute a neutekaju bežne po prirode . Okrem toho neviem kto by takuto šelmu za statisice vypušťal do prírody . Proste uplná koko... ◄ reagovať
Osobne tomu tiež neverím . Napriek tomu tých čo videli panenku máriu je stále viac . ◄ reagovať
Možnože ho už niekto má ako preparát-trofej a pritom nemusel za ním cestovať do cudziny. ◄ reagovať
pre RYS2, uprednostňujem kaliber 8x57 JRS, dufam že bude stačiť jednoranová zlamovačka, aj keď tiger ako mačka má asi 7 životov :) budem musiet pribaliť ešte pár nábojov lebo ja nosim maximálne 5 :)) ◄ reagovať
no tak tiger skončí, to vieme určite, nevieme všk kde! Jedol už niekto guláš z tigra??? :) ◄ reagovať
Pustite ho na východ a tu ho umlatime šnurkou z topanok. ◄ reagovať
Ja by som chcel vedieť, kde ten tiger nakoniec skončí :-DDD ◄ reagovať
martintr, Ty asi vlastníš guľový dvoják kalibru 11,9x82,5 SR/ 11,9x82,5 SR, keď sa na tigra tešíš. Tak to potom hej. Ak chceš, pôjdeme spolu a budeme sa striedať pri nosení pušky, lebo 7kg nosiť na pleci nie je sranda...:((( alebo si požičiame od blasera tristovku magnum, to by malo stačiť, aby sme neutekali. Čo povieš? ◄ reagovať
ešte jedna dolina na východ a je u nás, sa naňho neskutočne teším :)) dúfam že mu dubovci zatiaľ kožuch nevyprášia :) ◄ reagovať
No kuááá, do konca týždňa sa nachádzam zrovna v lokalite, ktorú opisuješ a mám tu sebou len savašku. Nik ma nedostane do hory, prcám na to.... ◄ reagovať
Pre objasnenie je to tiger, ktorý ušiel cirkusantom. Je zvyknutý na ľudí, čo môže byť aj nebezpečné. Momentálne sa ževraj nachádza medzi Vyšným Kubínom a Valaskou Dubovou. Zachutila mu sloboda pretože k obývaným miestam nechce ísť. Kto pozná aspon trochu Oravu, tak vie aké sú tu rozsiahle komplexy hôr. Teraz sa môže nachádzať kdekoľvek. Pokiaľ viem, zatial ho nechytili. ◄ reagovať
v Stankovanoch pestujú asi moc fajnú trávu alebo pália echt slivovicu ked vidia tigre behat po lese :))) Vy tomu veríte??? ◄ reagovať
Jasné, že ti dávam za pravdu.
Čo sa týka medveďov, stret s nimi, alebo s ním vo voľnej prírode nemusí byť ani najmenej príjemný a to obzvlášť vtedy, keď sa stretneme naraz zoči voči a na blízku vzdialenosť. Aspoň pre mňa nebývajú takéto stretnutia tou najlepšou spomienkou. ◄ reagovať
Rys2 určite mi dáš za pravdu ked sa zľakneš aj vtáčaťa ktoré ti zrazu vyletí zopd nôh.Ja už som sa tiež zopárkrát takto zľakol.Ale iba na zlomok sekundy.Potom musíš reagovať okamžite.To znamená že kto sa bojí a za každým stromom vidí šelmu nesmie do lesa.U nás máme tiež časti v revíri kde si dávam viac pozor pretože sa pohybujem v obľúbenom teritoru medveda.A mám pred ním rešpekt. ◄ reagovať
fatran, Ty sa smeješ, ale takú šelmu v hore vidieť na blízko a hlavne keď človeka prekvapí, nie je nič príjemné. Človek môže mať aj štyri guľovnice na pleci a pevne verím, že by niektorí zelenáči ( bez urážky ) pustili aj do gatí a zabudli, že majú aj zbraň...... :))) ◄ reagovať
Taký stratený tiger nie je zlá vec ked s ním môžeme vystrašiť nezodpovedných turistov ktorí nedodržujú pohyb po vyznačených turistických chodníkoch a robia bordel v prírode ked takých stretnem tak im porozprávam ako som pred chvíľou videl tigra aby sa správali slušne ◄ reagovať
ak to bol tiger, tak bol od malicka chovany v zajati, taky tiger si prirodzene potravu nezozenie, nevie lovit, nik ho to nenaucil, tak sa bude skor tahat k ludom a myslim si, ze tam je vacsia horozba, ako nejake skody na zveri ◄ reagovať
Už kedysi behal lev po Važeckých lúkach. Neskôr sa prišlo na to ,že bača hodil čuvačovi "levý strih" a hneď sa stal postrachom okolia:o) ◄ reagovať
A bol to vôbec tiger??? Nemohol to byt nejaky prerasteny pes a niekto ho zle videl??? :D:D ◄ reagovať
Skôr naša zver bude hrozba pre neho ;-).Taká mačička čosi stojí a len tak ho nenechajú napospas osudu.Takže sa neboj,žeby niekomu alebo niečomu ublížil alebo žeby sa nebodaj udomácnil vo Fatre. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.