Heming hunting
dnes je sobota,  23. november 2024,  meniny má Klement,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:11,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

vztahy medzi polovnikmi kedysi a dnes - diskusia

autor: off bystricka
pridané: 6.5.2009 14:44
aky mate nazor na dnesne vztahy medzi kolegami polovnikmi v PZ, myslim v porovnani v minulosti a dnes, zmenilo sa nieco podla vas?
počet zobrazení: 8 208
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 201-208 z 208 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
on horarstevo, 7.5.2009 o 18:38

Ved si urobme fiktivne PZ z tu diskutujucich- viete si to predstavit??? Jeden stale nadava na komančov, druhy ma najlepsiu zbran na svete a ostatní maju šunty,...... A to sa este nehadame o 10 dkg diviny. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off jaro1, 7.5.2009 o 16:47

Myslím si, že vzťahy sa všeobecne zhoršili a to nie len v združení. Peniaze, majetky, moc, známosti, ziskuchtivosť, nadradenosť, povýšeneckosť, vystatovačnosť a pýcha pohŕdaju v tejto príliš precivilizovanej a konzumnej dravej dobe slabšími a chudobnejšími – koľkokrát čestnejšími a rozumnejšími. Vytratila sa vzájomná úcta, tolerancia, porozumenie, láskavosť, nezištná pomoc. A to nie je dobré, aspoň podľa mňa. Do budúcnosti to nesignalizuje nič dobré!
Tiež si myslím, že vzťahy, družné vzťahy medzi poľovníkmi vôbec boli na ďaleko vyššej kvalitatívnej a kvantitatívnej úrovni a títo nikdy neboli roztrieštení a hašteriví tak, ako to vidieť dnes. Vzájomná úcta, rešpekt, česť a nezištná pomoc boli poväčšinou úplná samozrejmosť. Poľovalo sa výrazne lepšie, ako je tomu teraz. Voľnejšie a ľudsky, poľovnícky. ◄ reagovať

off bystricka, 7.5.2009 o 11:54

vsetci si myslite, ze to robia peniaze? nejde mi to do hlavy, co sa to s nami deje, nemozeme byt predsa vsetci rovnaki....... ◄ reagovať

off adriana26, 7.5.2009 o 10:19

myslím, že to nie je len v poľovníctve, ale v úplne každej sfére, či už pracovnej alebo súkromnej. Urobila to s nami doba, v ktorej ako už napísal solimkenaj vládnu peniaze. ◄ reagovať

off bystricka, 7.5.2009 o 8:27

o.k solimkenajisko, uz ta tak volat nebudem, ked si taky riadny chlop......presne to teplo domova po zdruzeniach som myslela, pekne si to povedal, ......dnes ked stretnem ktoreho kolvek kamarata polovnika, vzdy na niekoho nadava, alebo mu nieco lezie na nervy ◄ reagovať

off posed33, 6.5.2009 o 19:49

neviem ako si to myslela vedomosne ale vela mladych moze zahambit starsich !!! a pokial hladas to takzvane teplo domova to uz davno nieje !! je tu zavist a podobne nesvare ktore sa menia dobou peniaze kazia charakter P.S nevolaj ma solimkenajko mam 194 a 110 kg nehodi sa to ku mne aj ked to viznie moc pekne ◄ reagovať

off bystricka, 6.5.2009 o 19:29

solimkenajko, ja som to myslela inak, nemyslela so vedomostne, to je jasne, ze stari pani budu mat vzdy navrch, ale mne osobne sa zda, ze tie dobre vztahy ktore kedysi v pz boli su uz davno prec, dnes prevlada nieco ine, vobec neviem, co sa to s tymi ludmi deje, tak som to myslela ◄ reagovať

off posed33, 6.5.2009 o 19:08

BYSTRICKA moja odpoved bude uprimna NIE !!! mi mlady sme stale sprostucky a starcom nesiahame ani po kolena !! ◄ reagovať

zobrazené 201-208 z 208 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM