Heming hunting
dnes je sobota,  23. november 2024,  meniny má Klement,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:11,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

vztahy medzi polovnikmi kedysi a dnes - diskusia

autor: off bystricka
pridané: 6.5.2009 14:44
aky mate nazor na dnesne vztahy medzi kolegami polovnikmi v PZ, myslim v porovnani v minulosti a dnes, zmenilo sa nieco podla vas?
počet zobrazení: 8 213
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 121-160 z 208 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Edu, 2.6.2009 o 20:09

bystrička ja poznám celú fatru malu i veľku nechodím na jedno miesto túlam sa kade tade teraz to bolo okolie Stankovian ,Istebné ,Párnica atd . ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off bystricka, 2.6.2009 o 20:06

edu, ty si bol v nasej fatricke? a kde ze? to je moj revir....... ◄ reagovať

off bystricka, 2.6.2009 o 20:05

no vidis, konecne sme sa dostali aj na koren reci, k teme, ja si myslim, ze kedysi to bolo o niecom inom ako dnes, pamatam sa ked som ako cerstvy cakatel chodila s otcom na brigady a polovacky a potom som sa velmi tesila na zazitky starsich kolegov a bolo to bez ohovaraciek a pomluv, dnes to uz tak nie je mam pocit, ze dnes uz nikto nikoho nema rad ◄ reagovať

off Edu, 2.6.2009 o 20:01

Takže taketo plany vy tu kujete a ja sa tulam po Malej fatre .Videl som stopi rysa a zopar neveľkých medveďov jednu jelenicu a to je všetko . Zato som našiel črievičník papučku len som nemal makráča . Takže Orol patron v ktorom je perie by som poznal podľa váhy :) Nuž a z mojej sabbati som brokovu hlaven ešte tuším za desať rokov nepoužil . Takže tadiaľto cesta nevedie . Možno keď ma raz spoznáte uvidíte že nie som tak uhundraný ako sa to zdá :))
Nuž a k výtečnemu strelcovi :) Každý si myslí že je výtečný strelec :) Na väčšie diaľky treba mať naštudovanú literaturu ohladne balistiky ,dobru guľovnicu kvalitne strelivo ,natrenovanú strelbu ,poznať svoj napináčik a veľa veľa iných faktorov. ◄ reagovať

off orol, 2.6.2009 o 19:08

Tak sa opýtame A, či by v prípade potreby sa ona nepodujala splniť túto úlohu. Ja si nič nedomýšľam, ale pripravený treba byť na všetko. Čo ak sa E naozaj rozzúri? Potom vidím východisko z kaše takýmto spôsobom. Však toto by mohlo fungovať.

Čo sa týka zadania predmetnej otázky, aký máš názor na vzťahy medzi poľovníkmi v minulosti a dnes? Ty určite už máš skúsenosti. ◄ reagovať

off bystricka, 2.6.2009 o 18:33

tak to by som neurobila, my zeny sme potvory, ale cest vynimkam, nemas, co domyslat.............ale vidis, ako je ticho, stale nic ◄ reagovať

off orol, 2.6.2009 o 16:11

bystricka, no a keby bolo náhodou zle, Ty by si sa na Ed vrhla ako rysica z trojmetrovej výšky odkialsi zo stromu a hotovo. Bolo by po hneve. Eštre to musíme poriadne domyslieť. ◄ reagovať

off bystricka, 2.6.2009 o 15:26

boze, ako si my, ale rozumieme............... ◄ reagovať

off orol, 2.6.2009 o 15:09

Ja len, že keď sa tak chváli, že je výtečný strelec. Alebo mu trošku "pohneme otvorenými mieridlami", alebo mu "poštelujeme" trošku zámernú osnovu na puškohľade. Čosi vymyslíme do budúcnosti. Ed sa určite nenahnevá, však on nie je z tých. A sranda musí byť. Máš predbežne moje slovo. ◄ reagovať

off bystricka, 2.6.2009 o 14:23

orol, dobry napad, ale on sa nejako distancuje, vidis je ticho ako ryba, dufam, ze ked si to teraz precita, tak sa poriadne nase..........a potom uvidis aka bude sranda, mas moj suhlas, len dat nas dokopy ◄ reagovať

off orol, 2.6.2009 o 13:08

Bystricka, Ed by sme mali niečo vyviesť. Keďže má GB 7,65/12, ja navrhujem vybrať mu z patróna len broky, alebo jednotnú strelu a dáme mu tam namiesto nich perie. Mám zakruhovačku, náboj pekne uzavrieme, dáme Ed do flinty a postavíme Ed na štand, keď bude kolektívna poľovačka. Potom na neho naženieme nejakú zver. Ed vystrelí a.........  DDD zajaca trafí len zátkou a všade bude lietať perie. Keď to uvidia ostatní, myslím, že sa aj dobre zasmejeme. Čo povieš? ◄ reagovať

off adriana26, 22.5.2009 o 9:08

Edu prosím ťa celý život som prežila v horách a hádam sa nebudem báť nejakého stodesaťkilového macka :))) ◄ reagovať

off bystricka, 22.5.2009 o 7:42

ja nie som uveznena, ale snad si nemyslis ze pobezime my za tebou? ◄ reagovať

off Edu, 21.5.2009 o 23:50

Adriana 26 neverila by si ale pri debate sa viem uplne ovládať :) Okrem toho mám niekoľkoročnu prax ako biletár a pri mojich skoro 2 m na výšku a 110 kg sa do fyzických atakov púšťa len málokto :) Ale ak by si pricestovala bohuprisáham aj toho Findulu dovlečiem na Slovensko . Ako som postrehol z jeho debát .Je to správny týpek a všetky veci ktoré nás ťažili by sme vyriešili humorom . Nuž ale čo Ty. Nebojíš sa dvoch chlapov ? Čo ak som ja alebo Findula masový vrah alebo sexuálny deviant ? Hmm riskneš to ? :)) ◄ reagovať

off adriana26, 21.5.2009 o 18:59

to Edu: ja by som teba a findulu chcela vidieť naživo pri tej diskusii, ktorú ste viedli tu, no neviem či by bola kultivovana:)
to Orol: však ešte nič nie je stratené, keď je vercajch iba zakvačený na klinci, horšie by bolo keby bol priklincovaný :) ◄ reagovať

off Edu, 21.5.2009 o 17:16

Bystricka a Ty si tam uväznená ? ◄ reagovať

off bystricka, 21.5.2009 o 16:19

ak chces vidiet mna musis pris do martina, ak adrianu tak neviem, ale asi to bude blizko, je z bb? ale ona je nejako ticho........... ◄ reagovať

off Edu, 21.5.2009 o 15:46

A prečo nie ?:) Adrianka Ty si chcela vidieť či viem viesť dialog kultivovane na živo :) Ja zasa chcem vidieť Bysticku a Adrianu 26 na živo :) Nie nie - ja sa pomsty nebojím . Žijem sám na upätí Bieych Karpát takže žiadne pomsty ani strach . Ja som horská náturela :) a každý je u mňa srdečne vítaný a tobôž dve šarmantné ženy. ◄ reagovať

off bystricka, 21.5.2009 o 15:33

edu, len aby, sa nam to nevypomstilo.............adriana, co ty na to? ◄ reagovať

off adriana26, 21.5.2009 o 14:43

no teda koľký je tu o mňa záujem :))) to sa mi počas môjho krátkeho života ešte nestalo :))). Ináč, neviem prečo ste to všetci nechali na mne? ◄ reagovať

off Edu, 21.5.2009 o 13:14

Bystrička ja si pod voľnou diskusiou myslím absolútny odvaz proste všetko je povolené :) ◄ reagovať

off bystricka, 21.5.2009 o 9:44

ved prave, volna diskusia, kazdy si pod tym moze predstavit nieco ine, keby sa nam vyjadril edu, ktory teraz caka na adrianu............co si on predstavuje pod volnou diskusiou? ◄ reagovať

off orol, 21.5.2009 o 9:07

Samozrejme administrátora z toho nevynímajúc. Pekný deň. Toto je voľná diskusia o vzťahoch. ◄ reagovať

off orol, 21.5.2009 o 9:02

Bystricka, uberá sa to len tým správnym smerom, dobré a nefalšované vzťahy treba udržiavať! Všetkým poľovníkom a priateľom želám zdar a pekný deň. ◄ reagovať

off bystricka, 21.5.2009 o 8:49

je sranda, ako sa to vsetko" zvrhlo" pockajte, ked nas admin odtialto vyhodi...........vsetko zalezi, aky smerom sa to bude uberat ◄ reagovať

off Edu, 20.5.2009 o 23:47

No teda počkám si aj ja na tú Adrianu :) ◄ reagovať

on horarstevo, 20.5.2009 o 20:34

Toto uz je tema: Vztahy medzi polovnikmi a polovnickami. :-D ◄ reagovať

off bystricka, 20.5.2009 o 20:03

tak pardon............. ◄ reagovať

off orol, 20.5.2009 o 16:46

Bystricka, ja už mám odložených 199 pochvalných uznaní od žien a tak si myslím, že by aj stačilo:) ◄ reagovať

off bystricka, 20.5.2009 o 15:40

orol v mene nas polovnicok ti dakujeme, len som nepochopila odkaz pre a26, co si to zavesil na klinec............zeby? v takom mladom veku? ◄ reagovať

off orol, 20.5.2009 o 14:42

Všetkým ženám a hlavne poľovníčkam vyslovujem zdar a úctu! Bože, čo by sme si bez Vás počali.
Prajem pekný deň.
A26, ja už som zavesil mužský vercajk na klinec a tak už nemusím končiť len tou jedinou a poslednou témou..., ktorá "zdobí" nás chlapov. ◄ reagovať

off bystricka, 20.5.2009 o 8:59

chlapci, posunuli sme sa inym smerom to je pravda, edu, ty si to rozbehol, ale uplne inym smerom ako som mala na mysli ja, neviem co na to adriana, uvidime ako sa vyjadri, pockam si a rozhodnem sa podla nej........... ◄ reagovať

off adriana26, 20.5.2009 o 8:07

tak to je jasné, nech sa začne akákoľvek diskusia, chlapi vždy končia len jednou jedinou témou :)) ◄ reagovať

off orol, 19.5.2009 o 20:27

Múdro píšeš..... by som sa aj ja rád zúčastnil.... aj kvôli zlepšeniu vzťahov :) - ako napovedá téma... ◄ reagovať

off Edu, 19.5.2009 o 20:17

Orol nuž pozvem Adrianu 26 na debatu aj Bystričku . Nie je nad osobný kontakt :) ◄ reagovať

off orol, 19.5.2009 o 20:06

ČO máš na mysli??? ◄ reagovať

off Edu, 19.5.2009 o 20:05

Ano napríklad o sexe tam sa vzťahy určite upevnia :) ◄ reagovať

off bystricka, 19.5.2009 o 20:00

ahojte, suhlasim s edu aj s adrianou nasa debata sa posunula uplne inym smerom ako som povodne mala na mysli......tak skusme teraz o niecom inom ◄ reagovať

off Edu, 19.5.2009 o 18:59

Adriana 26 súhlasím dobre si to napísala. ◄ reagovať

off adriana26, 19.5.2009 o 16:08

pozrite chlapci no ja by som veľmi chcela byť pri tom, keď by ste viedli vy dvaja diskusiu osobne :))))). Už sa toľko nenaťahujte, veď každá doba, každý režim vznikol len a len preto, aby mal z toho výhody len ten kto to začal no nie? a takisto to neobišlo ani poľovníctvo a zanechalo v ňom svoje stopy. poľovníctvo veď to nie je spoločenstvo päť-desať ľudí, samozrejme, každý človek - iný charakter a to svoj vplyv zanechá a obzvlášť ak sa jedná o združenie tisícok ľudí, nemusí to byť len poľovníctvo je to všade tak. ◄ reagovať

zobrazené 121-160 z 208 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov