Heming hunting
dnes je sobota,  23. november 2024,  meniny má Klement,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:11,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

vztahy medzi polovnikmi kedysi a dnes - diskusia

autor: off bystricka
pridané: 6.5.2009 14:44
aky mate nazor na dnesne vztahy medzi kolegami polovnikmi v PZ, myslim v porovnani v minulosti a dnes, zmenilo sa nieco podla vas?
počet zobrazení: 8 207
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 41-80 z 208 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Edu, 30.7.2009 o 16:46

A už ho tu máme stareho plagiatora rysa 2 :))))
"S idiotmi sa nemám čo zoznamovať a hlásiť im objem hlavy, číslo topánok a dlžku vtáka."
Prečo nám potom hlasíš veľkosť svojho pera :)) ???
odkaz /> 17,2 to si meral o ritného otvoru :))?
Rys 2 ale mi tu nemáme Kapitalizmus :)) na to si neprišiel ,že naše zriadenie je parlamentná demokracia ??? V ktorej môže byť kľudne zvolená i tvoja milovaná KSS . Jediná podmienka však je aby takých pacientov ako Ty bolo nie 1% ako momentálne je !Ale aspoň 51 potom môžeš ďaľej budovať krajšie zajtrajšky :))
PS : Prečo sa hanbíš za to že si bol komunista ??? Prečo nás klameš ,že si nebol??? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off rys2, 30.7.2009 o 16:37

odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />

Edu študuj, aby si neostal sprostý. ◄ reagovať

off rys2, 30.7.2009 o 16:30

Edu všetko vie, všade vrátane v riti bol. Väčšina tvojich príspevkov sa náramne zhoduje s tvojou diagnózou. Čo mi chceš bozkávať zadok, keď sa chceš neustále so mnou zoznamovať a neustále mi radíš, čo mám a čo nemám robiť? S idiotmi sa nemám čo zoznamovať a hlásiť im objem hlavy, číslo topánok a dlžku vtáka. Myslím si, že každé zoznamovanie má svoje hranice. Zoznamujem sa s tým, s kým ja chcem. Žiadne utajenie. Čoho sa ty vlastne stále bojíš? Předpokládám a ak chceš, môžem napísať. Dopředu ale upozorňujem, že to bude trošku ostrejšie.

odkaz />
odkaz ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 16:27

Ano bú rič :) smutne je ,že rys vôbec nevie čo je to liberalizmus :) odkaz ◄ reagovať

off adriana26, 30.7.2009 o 16:03

jasné, že si len taký burič :) ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 16:02

Adrianka ja som podľa rysa burič tak nemôžem len tak prestať . :) Ty sa nevieš hádať ? Pooooj sa prosííím :)) ◄ reagovať

off adriana26, 30.7.2009 o 15:59

myslela som, že tú vašu diskusiu, som už ja nebrala ako diskusiu ale ako osočovanie a hádanie sa o tom kto je lepší kohút na hnojisku. A ak som to vnímala len ja tak, tak moje slová považuj za bezpredmetné, asi som nejaká iná :) ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 15:43

Rys 2 je človek ktorému úspešne vymleli mozog na straníckych schôdzach v podstate za to nemôže . Proste stalo sa .Preto sa správa ako ho naučili vystupuje v utajení hanbí sa za svoju identitu ,za svoju bývalú príslušnosť ku komunistickej strany s ktorej dávno vystúpil . Všetko čo tu uviedol v nicku ako i v debate je lož .Ja sa za svoju identitu nehanbím ani sa nebojím povedať svoje meno . Slovenská a americká demokracia je diametrálne odlišná !!! Vtedy sme mali na čele totalitnú zločineckú organizáciu KSS teraz máme vládu ktorú si volíme . V tom je ten rozdiel rys 2 ak to stale nechapeš ,že demokratis znamená vladu ľudu nie KSS ani to už nikdy nepochopíš .
Adrianka ako ináč ? Konkretizuj:) ◄ reagovať

off adriana26, 30.7.2009 o 15:34

Edko, ja nemám nič proti tomu aby sa tu niečo také spomínalo. Ja som tu hlavne kvôli tomu aby som sa niečo naučila a samozrejme patria k tomu aj názory na politiku, takže mne to až tak nevadí, ale keď sa o tom diskutuje ľudsky. Možno tebe a rysíkovi to vyznelo ako v norme diskusia(vy ste asi obaja riadni divočáci :)), no ja som už mala pocit, že sa dosť osočujete, takže ak aj bola nejaká kritika na vašu diskusiu, ber to tak, že my poniektorí to vnímame ináč :). ◄ reagovať

off kasari, 30.7.2009 o 15:30

Edu a rys2 - dejte už pokoj. Pochopili jsme, že ze svých pozic neustoupíte, tak poslechněte holky a začněte o něčem příjemnějším...:-) ◄ reagovať

off rys2, 30.7.2009 o 13:21

Edu máš pravdu, vtedy sme mali to a teraz máme totalitnú ŠTB na čele s liberálmi, ktorí sa nám snažia vnútiť do mysle Americkú demokraciu a neváhajú použiť k tomu najšpinavejšie metódy. ◄ reagovať

off bystricka, 30.7.2009 o 8:56

edu, neda sa nic ine, len o.k ◄ reagovať

off Edu, 29.7.2009 o 19:21

Neviem či vec verejná na verejné forum nepatrí! Či snáď bolí ? Politika /veci verejné/ ovplyvňujú náš život dennodenne. Keď sa niekto priamo v otázke pýta na vzťahy v minulosti opakujem v minulosti nedá sa nespomenúť ,že sme tu mali totalitnú moc komunistickej strany ,ktorá si uplatňovala svoju vedúcu úlohu povinne i v poľovníctve ! Neviem či to treba nejako kamuflovať ,alebo sa báť o tom hovoriť tak to proste bolo ! ◄ reagovať

off bystricka, 29.7.2009 o 15:16

adrianka, ti dvaja su ako ohen a voda, mna uz poucili, ze sa nemam do nich starat, ze sme v diskusii, tak kasli na nich, ale uplne s tebou suhlasim, ked pride na rad tema politika tak utekam, nemozem predsa nalievat niekom do hlavy moje myslenie ◄ reagovať

off adriana26, 29.7.2009 o 15:04

tak tu máme jasný príklad toho, aké sú ozaj vzťahy medzi poľovníkmi keď sa ešte aj sem začne miešať politika, ktorá vždy ľudí rozdeľovala, rozdeľuje, a bude rozdeľovať ... chlapci začnite radšej o niečom príjemnejšom :) ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 23:48

Vzťahy sú viacmenej dobré a loajálne. Len si to netreba škrabať. ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 23:47

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 23:46

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 23:45

xxxxxxxxxxxxxxxxxx ◄ reagovať

xxxxxxxxxxxxxxx ◄ reagovať

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ◄ reagovať

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 23:44

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 23:44

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 23:43

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ◄ reagovať

off Edu, 25.7.2009 o 23:31

opravujem málo ◄ reagovať

off Edu, 25.7.2009 o 23:30

rys vyhlasiť že neklameš je pre mňa mílo ja mám rád konkretne odpovede na konkrétne otázky . ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 18:41

Nemám vo zvyku si vymýšľať. Vo viacerých príspevkoch sám vyhlasuješ, že si liberál. Jedným z nich je aj Tvoj príspevok z 23.07.2009- 21:25. - konkrétne šiesty riadok. ◄ reagovať

off Edu, 25.7.2009 o 18:19

rys 2 ťažko sa je vyjadriť k niečomu čo neexistuje a čo si si proste vymyslel . ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 15:03

Admin, to sa len tak doberáme....:-)
Už nebudem hovoriť s Edu o politike, nech napíše čokoľvek. Budem sa venovať poľovníctvu.
P.S.- edu , ani k číslam sa nevyjadrím..:-) tie si nájde každý sám a porovná ich s tvojimi :-) LaL zdar ◄ reagovať

off rys2, 25.7.2009 o 14:32

Edu, nikdy som nebol komunista a vymývať mozog si nenechám. Označuješ sa sám za liberála ( sám to uvádzaš ), tak som čosi našiel :-))

odkaz />
odkaz ◄ reagovať

off Edu, 24.7.2009 o 15:40

Kasari neboj nás by urobili tiež :))
Amen ešte len príde i vytriezvenie :)) ◄ reagovať

off kasari, 24.7.2009 o 15:22

Edu - Ámen.. Ruky bozkávam, pán farár... :-)) ◄ reagovať

off Edu, 24.7.2009 o 15:12

kasari keby to bolo za nami môžeme sa na to vysrať . Žial nie je tomu tak eštebaci sedia vo vrcholných funkciach poľujú v revíroch kde poľovali pred rokom 1989 a smejú sa ako si zlegalizovali svoje miliardy a milony :) Ako sa hovorí múdrejší ustúpi . Treba sa však zmieriť s tým ,že nám bude vládnuť potom ten sprostejší ! V česku cítiť tlak a propagandu zločineckej organizácie KGB ovládli vaše kúpeľné mestá a výborné obchdné tranzakcie . Vnášajú strach strašia intenzívne obyvateľsto napríklad radarom ktorý mal vybudovať v česku najväčší ekonomický a vojenský spojenec EU . Zrazu niekto kričí ako by len bolo dobré keby nejaká jadrová raketa preletela ponad česko bez toho aby o nej niekto vedel . Veď je to zvrátené . Treba rozpoznať dobro a zlo . Spojenca a priateľa treba rozpoznať od nepriateľa . ◄ reagovať

off kasari, 24.7.2009 o 14:51

Edu - myslel jsem nadávat na něco, ne někomu. Chápem se. Je mi taky jasný, že v roce 1948 nebylo všechno růžový. Děda byl v tý době v kriminále a přišli jsme o statek. Ale ber to tak, že každej si pamatuje dýl to krásný, než to špatný, ne? Já taky nebyl tak uvědomělej, abych nebyl pionýr a nechodil do mysliveckýho kroužku jen proto, že je to komunistickej Hitlerjugend...:-)) Nech komanče bejt. U vás aspoň nemaj podporu. U nás jo :-((

P.S.: Viděls někdy Dědictví aneb Kurvahošigutntag? Polívka tam říká : " Chlapi serte na to, buďme radi, že je to za nama..." :-))) ◄ reagovať

off Edu, 24.7.2009 o 14:50

No nič idem sa ja baviť . Kto chce nech dojde :) odkaz ◄ reagovať

off Edu, 24.7.2009 o 14:27

kasari ja som nadával ? Komu ? Môžeš konkretizovať ???
Keď poviem že komunizmus je zvrátená ideologia masových vrahov to dúfam nie je nadávanie :) To je iba konštatovanie ako keby som povedal že je otvorené tesco . Nadávať nemám prečo . To že je ti to na smiech a nepotkal si ešte v živote žida je super !!! Smiech je zdravý!!! Riešime tu vzťahy medzi poľovníkmi kedysi a dnes . Keď niekto píše o tom ako bolo v roku 1948 faaaantasticky,miesto ľudí tu boli anjeli a poľovať mohol každý považoval som na túto totálnu lož reagovať ! Kěd ma oslovil že klamem ako žid a uvádzam nepresné čísla upersnil som fakty ako ma vyzval . Keď začal preposielať linky ako USA ovladajú židia otvoril som mu oči ,že strojcovia komunizmu boli židia tiež vrátane najväčšieho zločinca a masového vraha všetkých dôb súdruha Lenina .
PS: Kasari vždy musí niekto byť čo najviac niečo aj ten čo najmenej . :)) ◄ reagovať

off kasari, 24.7.2009 o 14:18

Edu - ještě jednu věc. Mluvils tu o indiánech, ale připadá mi to, že o nich máš znalosti z Rozumu do kapsy. Samozřejmě, že to nebyly Vinnetou a Rybana. Ale zase na úrovni doby kamenný taky nebyli. Mayové, Aztékové, Inkové, Olmékové a další byli taky indiáni. A když přišli Španělové, byli v lecčems vyspělejší než oni...
Možná by bylo dobrý, abys taky používal jiný barvy než jen černou a bílou... :-)
A nevztekej se. Jinak mi připadáš jako dobrej chlap... ◄ reagovať

off kasari, 24.7.2009 o 14:15

Edu - můžeš být v klidu. Je to spíš k smíchu než k pláči. Šlo mi spíš o to, že tu řešíte blbosti. A to jestli se na nějakým zákoně podílel žid, nebo ne, se na zákoně nepozná. Koneckonců ho vykládaj zase jen právníci. Rozčiluješ se zbytečně. Asi ti něco udělali, ale nikdo jinej tu nenadává tak často jako ty. ◄ reagovať

off Edu, 24.7.2009 o 13:37

kasari ja som nič zlé na adresu židov nepovedal!!! Vlastne sa to ani nesmie ! Urobili si a schválili na to zákon ,že hanobiť iné cirkvi sa môže ale ked by niekto hanobil tú ich treba ho zatvoriť za antise. Veeeľmi dobre vymyslené. To že marx,engels a lenin boli židia je fakt to neni antisemitizmus . Čiže nič zlé židom neprajem ani ich nechcem vyhladiť . Jediné čo sa im dá vyčítať ,že vedia ovládnuť nás sprostejších a držať pospolu . Takže nemusíš plakať ,že ma zoberie polícia alebo ,že nám zatvoria lovu zdar . Zasa i antisemitizmus má svoje hranice nie je to komunizmus . Žijeeme v slobodnej krajine kde za preposlanie linku na net naštastie nezatvára ani za dovolenie si povedať pravdu ktorá je preukázateľná . ◄ reagovať

zobrazené 41-80 z 208 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
www.LUK.sk