Heming hunting
dnes je sobota,  23. november 2024,  meniny má Klement,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:11,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

vztahy medzi polovnikmi kedysi a dnes - diskusia

autor: off bystricka
pridané: 6.5.2009 14:44
aky mate nazor na dnesne vztahy medzi kolegami polovnikmi v PZ, myslim v porovnani v minulosti a dnes, zmenilo sa nieco podla vas?
počet zobrazení: 8 206
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 1-40 z 208 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off lovec-308, 9.9.2009 o 13:09

Edu ja hospodára nerobím hoci hospodárske skušky už mam za sebou ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 9.9.2009 o 10:08

Lovec prave tych formularov je treba až až. Nie len plan chovu a lovu I. A
a II. ◄ reagovať

off lovec-308, 9.9.2009 o 9:50

Edu nič si s toho nerob ved pri starostlivosti o zver nepotrebujeme mat žiaden formulár ◄ reagovať

off Edu, 7.9.2009 o 18:03

lovec ,ale ak nie,tak prepadneš a ja prepadnem s tebou :) ◄ reagovať

off lovec-308, 7.9.2009 o 17:10

prepáčte za gramatiku zlepšim sa ◄ reagovať

off Edu, 6.9.2009 o 19:35

Ako bystricka :) ◄ reagovať

off bystricka, 6.9.2009 o 17:08

lovec, ked zlepsis trochu gramatiku, budem s tebou suhlasit na 100% , zatial iba na 99%, ostavam s pozdravom ◄ reagovať

off lovec-308, 6.9.2009 o 12:59

Ako pocuvam nazori ludi okolo seba vstahy medzi polovnikmi su narusene vsade. Jeden druhemu uz budeme zavidiet aj to comu sa hovori LASKA K PRIRODE,zavidiet aj to co si nemozme privlastnit co je dane prirodou samou.Verim ze nie kazdy ma moznosti,cas a prostriedky ale nebudme polovnikmi iba vtedy ked mame povolenku na odstrel.Ved priroda a hlavne ta zver nas potrebuje pocas celeho roka a nie iba v case lovu. ◄ reagovať

off adriana26, 3.8.2009 o 9:58

veru, veru iba na srncov si chodia pískať a nás nechcú nikam zobrať :) ◄ reagovať

off bystricka, 3.8.2009 o 9:36

pravdu mas adka, kaslu na nas a prito my sme take zvedave ◄ reagovať

off adriana26, 3.8.2009 o 9:30

teda rysík, že si si aj na nás spomenul :))), vždy sa zaujímaš len o Edka :) ◄ reagovať

off rys2, 2.8.2009 o 18:53

Hlavne teda Aďke a Tebe za to, že ťa táto debata baví, keďže navádzaš.....:o))) k ďaľšej rozprave...:o))) a si zvedavá..:o))) ◄ reagovať

off rys2, 2.8.2009 o 18:46

Inak Vám obom dámam ďakujem. ◄ reagovať

off bystricka, 2.8.2009 o 17:36

edu a rys, ja nemam slov............. ◄ reagovať

off rys2, 31.7.2009 o 21:16

Dopozeral som to, páči sa mi galéria. Veľa šťastia do ďaľších dobrých fotiek.
P.S.- Edu a na ďaľších fotkách čo znamená ten pseudonym holland? Nevyznám sa tak sa pýtam. ◄ reagovať

off rys2, 31.7.2009 o 21:05

Myslím u toho Sunnyho, keď ho otvoríš. ◄ reagovať

off rys2, 31.7.2009 o 21:03

Signatúra, resp. psedonym je ale tvoj, či nie?
odkaz ◄ reagovať

off Edu, 31.7.2009 o 15:56

rys 2 konečne sme sa vypantali s tej politiky a konečne sme zas pri babách .
Takže :
odkaz /> odkaz /> odkaz /> Takže Mia je skutočná a živá :) má 30 rokov a je zo Spišskej . Všetko nájdeš v profile odkaz /> Komu by sa málilo
odkaz /> odkaz ◄ reagovať

off rys2, 31.7.2009 o 13:59

Ja nič nepotvrdím, ty potvrdzuješ tu na stránke sám. Edu a kto je v skutočnosti Mia? Existuje fyzicky? Lebo hovoríš , že je tvoja snúbenka. Má síce v profile akože fotku, ale je zaujímavé, že v jej galérií a ani v tvojej nie je ani na jednej fotke. Dámy sa predsa radi prezentujú ukážkou svojho ja - fotky ( a oprávnene ) a chlap ako ty, ktorý sa všetkým chváli, len nie fotkou snúbenky. Trošku mi to pripadá čudné, možno choré. Existuje teda aj fyzicky nick Mia? ako živá bytosť? - tvoja snúbenka? ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 20:49

Až teraz som si všimol ,že tu ide o vzťahy :) Nuž Bystricka vzťah k poľovníčkam mám dnes veeeeľmi dobrý a v minulosti /ako potvrdí rys 2 / ešte lepší :) ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 20:47

Nj ja som dosť bezchrbták ved poznáš zle americké decká :))) same hamburgeri ,colu a hranolky :))) potom sú zlé a drzé :))) ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 20:45

Keď len toľko :))) ◄ reagovať

off rys2, 30.7.2009 o 20:38

Určite sa nebudem pýtať Mii, ktorá s našou vecou nemá nič spoločného. Toľko úcty mám. ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 20:34

rys 2 never :) zomrieš ako neverec :) Ale moja súbenka je tu :) Tak sa opýtaj jej má nick Mia :)
Tých 17,2 ma zaujalo lebo som si vždy myslel ,že rys má krátky chvostík :)) ◄ reagovať

off rys2, 30.7.2009 o 20:22

No to neviem, ale jedno je isté. Začínam pochybovať, podľa tvojich narážok. A ešte keď si hovoril o tvojich rozvodoch, fakt neviem. Tvoje bývalé by mohli o tom lepšie a objektívnejšie vypovedať. Tebe neverím, nech napíšeš čokoľvek. ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 19:48

Keď mám pravdu povedať Adrianka zaujal ma ten rozmer presný na milimetre . Nikdy by ma nenapadlo zmerať si buriča na milimetre . Rys 2 moja orientácia je uplne v poriadku :)) ◄ reagovať

off adriana26, 30.7.2009 o 18:02

pekne rysík a doňho do buriča :) ◄ reagovať

off rys2, 30.7.2009 o 17:41

Tých 17,2cm zaujíma asi len teba a preto ma otravuješ s identifikáciou.
S tou pravdou pozor! ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 17:30

Rys2 minimálne tú pravdu ti vyvrátim neraz :)) ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 17:29

ešte si zabudol tých 17,2 :) ◄ reagovať

off rys2, 30.7.2009 o 17:23

Moja milovaná strana je len vo mne - česť, charakter, úcta, pravda. ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 17:22

molnarf aj poľovníctvo má svoju historiu a tú sme tu práve preberali s rysom 2 v teme : vztahy medzi polovnikmi kedysi a dnes . Aby bolo jasné ,že je to napäté :)) ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 17:20

rys 2 tvojej pištole sa nebojím . Nezabrdam do teba iba som ťa vyviedol s toho roku 1948 keď mohol podľa teba poľovať každý . Ja pištoľku nemám ani ju nepotrebujem . Strach našťastie nie je moja slabosť :)) Takže česť praci a venuj sa poľovníctvu nie tej tvojej milovanej strane . ◄ reagovať

off molnarf, 30.7.2009 o 17:12

Chlapci-preBoha,toto je LOVU ZDAR-stránka venovaná poľovníctvu a milovníkom prírody. ◄ reagovať

off rys2, 30.7.2009 o 17:11

Vieš čo mi vadí na tebe? To, že drístaš. Vo veľa veciach. Hráš sa na neomylného historika len so svojou pravdou, ktorú vnucuješ druhému. Začalo to komunizmom, tvojimi všetkými príspevkami. Nebolo takmer ani jedného príspevku, kde by si ho nespomenul. Prečo? Žiadal ťa niekto o to? Si za to platený, hrať len na jednu stranu? Alebo je to nejaká nemoc? Alebo sa len hráš na niečo? Mám výhrady aj voči socializmu a nespravodlivostiam v ňom, ale nezatracujem aj dobré veci, ktoré v ňom boli. Na rozdiel od teba, kde vo všetkých tvojich príspevkoch je len žlč. Ľudia si pamätajú a vytkli ti to aj na tomto fóre. Prečo teda stále zabŕdaš a vymývaš mozgy druhým? Prečo??? Len preto, že sa niečo tebe stalo? Kto to má neustále počúvať? Mám takisto výhrady aj voči kapitalizmu i keď beriem, že s princípom do istej miery súhlasím ( to je na dlhšiu debatu ). Edu nikdy v živote som nemal knižku, tak nezabŕdaj. Máš len pár nacvičených fráz, poloprávd, vieš točiť, motať, nič viac. Ešte šťastie, že ti to niektorí, hlavne tí mladší zhltnú.
P.S.- inak cítim u teba, že sa bojíš. Čo sa týka pištole či máš, alebo si mal, neboj – kontrolujem sa. ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 17:02

Rys 2 za tebou stojí celá matička zem ruská a dav dementných dôchodcov s KSS a mne porúčaš aby som bojoval sám ??? Nie si Ty komouš ? ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 17:01

Halooo tu je burič :)) ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 17:00

rys 2 ked si si dal tu namahu plagiatora posielam i ja zopár :
odkaz />
odkaz />
odkaz />
:)) ešte ? ◄ reagovať

off Edu, 30.7.2009 o 16:51

rys 2 ja s tebou nemám prečo bojovať . Ani ťi nechcem brať tvoj názor .Môžeš ho vyjadriť slobodne neboj nezatvoria ťa do väzenia ani nezmlátia eštebaci . Ty miluješ toto odkaz /> Mne je s toho na grc . To je náš rozdielny názor . Na strane druhej Ty si môžeš voliť čo sa ti len uráči . Nikto ťa nebude sledovať či si hodil lístok kapitalistom takže žiaden strach. Alebo sa ti to zdá málo mať právo voliť ??? ◄ reagovať

off rys2, 30.7.2009 o 16:48

Edu, ty si vykáš? Snažíš sa získať pomoc publika? Bojuj sám, ak máš na to. ◄ reagovať

zobrazené 1-40 z 208 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM