odkaz Podarený klip na lykožrúta z Čiech ◄ reagovať
v kazdom zahradnictve najdes co potrebujes ◄ reagovať
Kde by som vedel kúpit napríklad tuje alebo ihličnany niekú stránku nemáte ? ◄ reagovať
Agát nie je naša pôvodná drevina. Pochádza z Ameriky. je jedovatá, rýchlo sa rozmnožuje a tu na západe Slovenska rastie ako pýr . Jedná z výhod je rýchly rast, tvrdé drevo, ktoré výborne horí aj surové. V záhradách a viniciach doslova vydusí ostatné rastliny. Veľmi ťažko sa jej dá zbaviť.Cez koreňový systém vypúšťa do pôdy jedovaté látky, ktoré ničia ostatné stromy. ◄ reagovať
ja som myslel na toto už je 40 centimetrový odkaz ◄ reagovať
Ak TI ide o smrečky tak si radšej povyťahuj z pôdy pod lesom nálet a určite ušetríš kopu rokov a rizika či zo šišiek niečo bude alebo nie. ◄ reagovať
a smrek pichľavý? stím nemáte skúsenosti? ◄ reagovať
A za 2,3 roky narastie na 2 metre? ◄ reagovať
Je to rýchlo sa rozmnožujúca drevina hlavne koreňovými výmladkami...skús si naštudovať čo chceš zasadiť a prečo. ◄ reagovať
prečo budem mať s agátom problémy? ◄ reagovať
Agát nesaď, budeš s tým mať v budúcnosti len problémy keď ho nebudeš pravidelne prerieďovať. Zájdi radšej k najbližšiemu orechu a nejaký náletový si vykop, alebo bež do obchodu a kúp si ho... ◄ reagovať
Viete mi poradiť že ako treba vysadiť napr agát alebo orech? odrezkamy alebo ako? ◄ reagovať
ďakujem vám veľmi pekne veľmi ste mi pomohli ◄ reagovať
Zatial ich vysej do kvetinaca, kde budu 2-3 roky. Spravidla plati, ze hlbka jarnej sejby= hrubke semena (u smreka cca 2 mm. Kvetinac mozes nechat vonku -nie na priamom slnku- az po poslednych mrazoch. nezabudni na pravidelnu zavlahu. Co sa tyka hustoty sejby- zatial staci vzdialenost 1 cm, po roku sa Ti to prirodzene preriedi (padanie semenacikov, huby, plesne,.........). Ak by boli po roku husto, mozes ich rozsadit (preskôlkovat) na vzdialenost cca 10cm. Vela zdaru! ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.