dnes je nedeľa,  22. december 2024,  meniny má Adela,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:40,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Optika Tactical - diskusia

pridané: 15.3.2009 18:35
Máte niekto praktické skúsenosti s puškohladmi Tactical , variabil?
počet zobrazení: 3 533
počet hlasov: 0

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
správca MMasska, 30.7.2012 o 18:07

edembergom a tactical tak akurat na porisko od metly a neviem ci sa ti podari dobre pozametat? to vsio ku teme ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off lukas80, 30.7.2012 o 15:00

mal som Tactical 4x40 hrubé téčko na .270 Win 6 rokov, nastrelil som iba na začiatku a celú dobu kríž držal,každý rok okolo 8 kusov strelených, len je slabá svetelnosť. Nový stal 50 eur. Kúpila mi ho manželka na Vianoce. Teraz mám meoptu 3-12x50 RD - samozrejme, to sa nedá porovnávať. ◄ reagovať

off pandur1, 27.7.2012 o 15:53

Edo tuším si sa pomýlil, nechcel si napísať absolútna špička, lebo niekedy mi to tu tak pripadá. :-)))) ◄ reagovať

off Edu, 27.7.2012 o 10:40

tactical je to najhoršie na trhu spolu s edembergom sú to absolútne šmejdy . ◄ reagovať

off lrentka, 27.7.2012 o 8:45

Mal som ho na WMR (7x50RD), nedržal nástrel. Mal červený bod. Ked bolo šero v optike som videl len červený bod(svietil silno a bol velký), ostatné bolo zahmlené. Podarilo sa mi vrátit ho v predajni, kde som ho kúpil. ◄ reagovať

off robo, 27.7.2012 o 8:16

mam ho na guli 7x65 uz asi 5 rokov, a ziaden problem,max spokojnost ◄ reagovať

off majk, 18.3.2009 o 14:16

Tak ozaj ten tactical sa vyraba v čine predavačka v polovnictve to domotala. ◄ reagovať

off bodo1948, 17.3.2009 o 17:41

Never tomu majk,Tactikal sa vyrába v číne tu v európe sa len balí. ◄ reagovať

off majk, 17.3.2009 o 17:03

Neviem aky Tactical myslite ale ak ten čo stoji okolo 186 euro ten sa vyraba v čechach. ◄ reagovať

off bodo1948, 16.3.2009 o 22:48

Na prvej serii si vždy dajú záležať,veď tá predáva,nevravím,že sú všetky zlé,ale 70 % je vysolé číslo.Tactikali, sú dobré tak na remington,a to je všetko.Potvrdil mi to priamo distribútor,že na silnejšie kalibre nieje vhodný. ◄ reagovať

on horarstevo, 16.3.2009 o 22:41

Mal som Tactical (a este k tomu variabil( na 3O-O6-ke 10 rokov, strelenych cca 150 kusov a drzal! Len nedavno som ho vymenil- chcel som Hako RD- drzal by do dnes a stal ma vtedy 1 500 Sk. ◄ reagovať

off ivkej, 16.3.2009 o 20:07

nech je každý znalý ako chce...prajem každému aby bol znalý ako sa len dá, no vravím ti holú realitu ako vždy...ako sa veci majú....ja zatiaľ nemôžem povedať....rovnako ako to poľovníctvo čo ich predalo 10 a nič sa nevrátilo...a u nás ako vidím podľa situácie nie je asi ani výhodné kupovať niečo drahé....u nás by som si do poľovníctva asi nekúpil ani trvanlivé mlieko lebo neviem či by sa aj to oplatilo...bohužiaľ žijeme kde žijeme... všetci uplatení a potom nepolujeme.... ◄ reagovať

off bodo1948, 16.3.2009 o 20:02

Ivkej ty si inakší super man,40 ročný chlapov strčíš zo svojimi skúsenostami do ......,pochop konečne,že každý trošku znalejší lovec,alebo strelec si určite nedá Tactikal na Springfielda,lebo je to tá najlacnejšia a najnekvalitnejšia optika.Samozrejme,že niečo vydrží,ale pri tejto kategórií puškohladu a pri tomto kalibri je výdž na jednu dve sezóny.Tactikal je proste čínsky shit,s plastovými šošovkami.A k tomu samurajovi.....to sa vyjadrovať nebudem.Načo sa mám hádať s 15 ročným vševedom. ◄ reagovať

off lacoF, 16.3.2009 o 20:00

Ja mám na svojej 223 tiež tento typ Taktikalu už dlhšiu dobu a som s ním spokojný. Vystrelených mám asi tristo nábojov ale dolaďovať som nemusel, zatiaľ drží bez problému. A pritom s touto flintou sa nezaobchádza práve v rukavičkách, je to vlastne taká pracovná zbraň s ktorou strieľa v priebehu sezóny viacero ľudí. Zatiaľ sa nikto na ten puškohľad nesťažoval ale to môže byť aj náhoda že je vydarený. Nie su to žiadne špičkové veci a treba doslova natrafiť na dobrý kus. Ale toto platí hádam o všetkom. ◄ reagovať

off ivkej, 16.3.2009 o 19:49

tak som nevyskúšal osobne...tak ty si tam bol keď sa z toho strieľavalo a ty si ma tam asi nevidel hehehehe....čo sa tu nedozviem.....bol som pri každeň rane tej zbrane, a o samurai...no najazdím sa na ňom aj navyše a aj nakarujem tak viem...viem o ňom dosť....nekaroval som tiež len samuraia...ale aj iné autá tak to viem poroznať...v trinástrich rokoch som sa naučil jazdiť v pohode s pragou v3s tak po lese jazda mi niečo hovorí ◄ reagovať

off majk, 16.3.2009 o 18:52

ZDAVIM. Ja som si chcel kupiť Tactical na 223ku ale som sa rozhodol pre bušnel Elit 4200.O tacticale som tolko vela čital pre a proti že neviem či je to spravna volba.V polovnictve mi povedali že ich predali dosť kusov a že zatial nemali žiade reklamacie. Rozhodovanie zavisi asi dosť od penaženky. ◄ reagovať

off bodo1948, 16.3.2009 o 9:14

Ivkej nič si nevyskúšal osobne,a dávaš tu rozumi o všetkom,aj o samurajoch,tactitaloch,o 30-06,ako keby si už bol na svete 50 rokov.Trošku sa zobuď zo sna.Nič v zlom,ja som tiež mladý,ale nepodsúvam tu svoju presvedčenú dogmu. ◄ reagovať

off ivkej, 15.3.2009 o 21:53

poluje s ňou asi tak 4 roky a nebol problém šlape ako hodinky..... aké skúsenosti máte vy tak to mňa nezaujíma ja mám na to svoj názor a hovorím pravdu s ktorou som sa stretol v praxi tak blby si zas len ty.....s tou optikou padlo ročne 10-11 diviakov ako nič...nerátam tú spůstu dančej zveri....proste strieľalo sa dosť...znieslo to a je v pohode ◄ reagovať

off Jagermajster, 15.3.2009 o 21:07

Vďaka za rady,ostatné som našiel v predchádzajúcich diskusiách. ◄ reagovať

off bodo1948, 15.3.2009 o 20:44

Ty už toľko netrep ivkej.....buď to robíš naschvál,alebo si s prepáčením tupý.A mimochodom jagermajster skús sa mrknúť dolu Taktikali tu boli už spomínané mnohokrát.No väčšinou nie v dobrom svetle. ◄ reagovať

off Jagermajster, 15.3.2009 o 20:43

A ako dlho s touto optikou polujete? ◄ reagovať

off ivkej, 15.3.2009 o 20:39

ano na springfielde sedel v pohode je tam 3-9x50 a s bodkou :) ◄ reagovať

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
www.LUK.sk