sedmihradak je uz z polovice kopov, pretoze slovenske jedince kopova su vyuzivane na obcerstvenie krvy sedmihradaka. ◄ reagovať
Na Slovensku je (oveľa) viac využívaný Slovenský kopov. Vysokonohé duriče je u nás zakázané používať na durenie (t.j. do 50cm v kohútiku) Aj keď je aj nízkonohá forma sedm.duriča. Ja osobne mám vynikajúce výsledky so Slovenským kopovom :)
Máme horský revír a na spoločné poľovačky na diviaky používame len kopovy! A majitelia týchto hosrkých duričov si ich veľmi chvália, a veru by nemenili :) Ja len toľko... sused má sedm.duriča a vôbec ho nevyužíva na durenie. ◄ reagovať
ahoj pavliku...teeeeda, to je rychlost...ja len dufam, ze ti chlapi dobre poradia...drzim palce... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.