ked ti mama poradit,sony vegas najlepsi program an upravu videii,robim si v tom aj frag movie a vseliake short clipi pre zabavu,je t fakt v pohodke program sstiahni si to ◄ reagovať
Ak smiem sa zapojit ....ako konvertujete s analogovej príklad HI 8 kamery do PC ? čo by ste mi odporučily ? aký máte názor na program pinacle studio 10 ? Vopred Dakujem. ◄ reagovať
odporucil by som ti Sony Vegas.....od verzie 8 zvladne i HD formaty....pozri na link je tam tutorial....mozno ta oslovi... odkaz ◄ reagovať
ja pouzivam uleadvideo studio 11 je to v pohodke...porobim tam co chcem zvuk,uprava videa, titul... a vela veci skus si to stahnut... ◄ reagovať
ja pouzivam i movie mac ,mozes mat aj final cut expres,final cut pro vsetko je na apple.osobne som zacal na mac myslim ze pre amatera i movie velmi dobry a lahky program .potom final cut expres profi final cut pro.zapory neviem nezamrza,ryhclo pracuje vyborny presnyy stirh ozvucenie ,prechody,robim snim vsetky moje videa a svadby ako konicek.problem je len jeden mac -apple je dost draha zalezitost ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.