Portál LovuZdar.sk používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  3. apríl 2025,  meniny má Richard,  spln: 13. apríl 2025,  dnes východ slnka: 05:22,  dnes západ slnka: 18:16
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Leica 3200com - diskusia

pridané: 30.3.2025 16:20
Ďalekohľad leica 3200.com je tu niekto kto to vie spárovať z telefónom lebo ja sa pokúšam a nejde mi to tak ako ma mám tam aj strelivo ale stále mi ďalekohľad ukazuje iné čísla ako ma , ak tu je niekto tak nemám problém zanim aj prísť osobne aby sme to nastavili ako ma byt preferujem východne Slovensko . Ďakujem
počet zobrazení: 155
počet hlasov: 0
okruh tém: ďalekohľady

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off Jakubianec05, včera o 10:58

No mne stim nevedeli pomôcť ani v predajni ???? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off dede, 31.3.2025 o 8:24

Ja mám síce inú značku, balistiku mi ( podľa kalibru, typ puškohľadu a iné ) ochotne nastavili na ďalekohľade na počkanie pri káve v predajni. Záleží len na predajcovi a jeho ochote.Na Slovensku to obyčajne býva tak kúp, zaplať a ak dačo treba - staraj sa. Pár rokov dozadu som v kupoval taktiež diaľkomer Leica, kde bolo potrebné nastaviť balistiku, po zaplatení mi bolo povedané.... to si nastavíš za 10 min sám. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

reklama

Poľovníctvo TEREM