darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
dnes je pondelok,  31. marec 2025,  meniny má Benjamín,  spln: 13. apríl 2025,  dnes východ slnka: 05:28,  dnes západ slnka: 18:12
IBO Poľovník je teraz ODIMON

Darček pre poľovníka – čo na túto hračku hovoríte? - diskusia

autor: off ivusska
pridané: 25.3.2025 10:42
Ahojte, som tu nová a rada by som sa poradila. Môj frajer je vášnivý poľovník – miluje prírodu, rád chodí do lesa a keď rozpráva o poľovačkách, úplne mu žiaria oči. ????rnrnChcem mu kúpiť niečo zo srandy, ale zároveň tematické – narazila som na túto hračku, ktorá mi príde ako milý, možno trochu vtipný darček pre niekoho, kto má rád poľovníctvo.rnrn???? odkaz si o tom myslíte? Je to fajn nápad, alebo radšej pohľadať niečo iné? Budem rada za každý názor či tip na podobné darčeky! Chcem len nejakú takú drobnosť čo ho rozosmeje.
počet zobrazení: 267
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off dreamer4u, 25.3.2025 o 12:08

napriklad .... Darček pre poľovníka – čo na túto hračku hovoríte? - diskusia ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

on lorgarius, 25.3.2025 o 12:02

eh mat tak zasa 20.....zlate, ze na frajera myslis a chces mu dat nejaku drobnost spojenu s jeho zalubou, ale hadam je uz trocha stary na hranie sa s panacikmi/aby skladoval nieco take na policke, alebo na stole v robote. ak mu chces dat nieco vtipne v podobnej cene tak polovnicke trenky, vankus s polovnickym motivom, pohar/poharik s polovnickou tematikou na pivko ci palene, alebo hrncek ci termo hrncek na kavu. ak mu chces dat nieco prakticke co vyuzije v prirode tak satku, bufku, sal, ciapku, alebo sprej proti medvedom. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

reklama

www.LUK.sk