6 až 9 eho februára 2025 sa koná výstava FEHOVA v Budapešti. Odporúčam ju navštíviť a tam si môžeš reálne ohmatať, vyskúšať a nakoniec aj kúpiť čo len chceš .... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od dede, 23.1.2025 o 20:55 :
Nie je čas riešiť takéto prkotiny. Každý, kto trochu vie robiť na PC, tak sa snaží rozbehať kataster. Lovu Zdar a duplicitné diskusné témy prídu na rad až potom...
....Čo sa ale týka toho puškohľadu. Sklo je síce sklo, ale radil by som kúpiť deň/noc, dnes je toho v ponuke toľko, že až... Sklo si kúp nadhánkový puškohľad (ak ho vieš využiť) ◄ reagovať
Ja sa čudujem Adminovi, Správcovi, Hackerom , že túto tému nezrušia. Po zadaní kľúčového slova v danom prípade stačí použiť ,, puškohľad ,, je vypľutá kopa diskusíí... ◄ reagovať
ahoj chapem ze Zetku si kupil za par stovak a nechces na to kupovat Swara za 3000, ale dobra spolahliva optika je rovnako dolezita ako zbran. Meopta, Vortex, Leupold, GPO, - ich economy modely, nie tie najlacnejsie a ti mozu dobre posluzit. cenovo je to tak od 500 euro +. Optika 6, Diamondback/Viper/Venom, VX-3, Passion4/Spectra by mali OK. pri americanoch by som sa vyhol kadejakym Mirad/Milmoa tacticool krizom, tie su na sportovu strelbu. Pripadne mozes mrknut inzerciu a risknut kupit starsi Zeiss, Kahles, Leicu vyssej rady z druhej ruky. idealne mat moznost pozriet cez puskohlad od briezdenia az po sero. vdaka ed sklam je slusne vidiet cez den aj v kadejakom low cost. markantny rozdiel medzi kvalitou sa suntom sa ukaze za zhorsenej viditelnosti. ak planujes v buducnosti dokupit zasadku na nocne, tak odporucam puskohlad s nastavitelnou paralaxou ak budes polovat v reviri kde mozu nastat situacie na strelbu 50-300metrov, tak odporucam puskohlad s lahko nastavitelnou balistickou vezickou krykty + neoprenovy navlek ti usetria vela skrabancov, najme ak neams problem liezt na spartanske posedy na stromoch. ◄ reagovať
Tak všetko záleží do akej cenovej relácii si ochotný ísť ale určite by som sa pozeral na optiku od 500, - eur vyššie. Ak môžem poradiť tak by som išiel do značky Vortex alebo Element .... s tým určite neurobíš chybu. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.