nemám skúsenosti s deltou ako značkou píšem podľa porovnávania čo som si robil keď som kupoval ďalekohľad ja. ta 10 ti bude asi postačujúca 12 už ťažko ustabilizuješ ak to chceš aj na odhad srnca aj tak sa ti vtom bude triasť a nebudeš si istý ak samozrejme nebudeš nosiť statív. a na každodenné nosenie ta 10 je postačujúca aby si videl kde čo je a aj svetla budeš mať trošku viac v 10. ale ak máš možnosť porovnať tie priblíženia porovnaj uvidíš čo ti bude pasovať viac aj keď budú rôzne značky ,cez deň je to jedno, len aby si videl rozdiel na priblížení a ako sa ti to bude správať v rukách možno povieš že ti to netrasie ani s tou 12 ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.