Reakcia na príspevok od ivanivan, 12.11.2024 o 9:20 :
Dakujem za ponuku vykonania možného testu. Muflóniu zver lovievam, tejto ,, vábničke ,, umňa šancu nedávam. ◄ reagovať
dede sa nezaprie. :-) Neviem už odkial som to kupoval, ale naozaj sa to predávalo ako vábnička na muflona. A kedže som sa roky o muflona snažil, no nekúp to. :-) Skušal som to, ale vzhľadom na menšiu hlasitosť, ale hlavne min.početnosť muf.zveri v reviry asi neúspešne. :-) Vyskúšal som, nehaním to, kludne to niekde, niekomu može zafungovať a vytiahnuť z krytu mufloniu zver v hraničnej situácii. Neodsudzuj to keď si navyskúšal, kludne ti to požičiam, môžes otestovať a dať nám relevantnú recenziu, ja si na to netrúfam. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od ivanivan, 11.11.2024 o 17:24 :
Vábiť sa dá na kadečom, kadečo... dievčence najlepšie zaberajú na vábničku zvaná ,, kreditka ,, . Vábenie muflónej bolo vykúšané v praxi, či len doma v kúpelni ? Kedy Vás budeme vidieť v Antone ? ◄ reagovať
Áno, videl som čo tam píšu, ale dajú sa na tom napodobniť rôzne zvuky a jeden zo spôsobov naozaj pripomína ovce. ◄ reagovať
hm si si isty ? pise sa na tam vabnicka na losa, pouzitelne aj na jelena wapitiho a marala. muflona nespominaju. ◄ reagovať
Ahoj. Predávali sa na to vábničky. Väčšia má imitovať ovcu, menšia muflonča. ◄ reagovať
Bača ovcu aj Anču vábi rovnakým spôsobom ;) ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Jakubec, 8.11.2024 o 6:35 :
Na webe sa dá popísať kadečo, prax je iná. ◄ reagovať
Toto som našiel na nejakom českom webe tak ma celkom začalo zaujímať. ◄ reagovať
Na túto otázku ste prišiel sám, alebo Vám to niekto poradil ? Muflónia zver je r. Ovis musimon, chodte na salaš sa informovať baču, ako sa vábia ovce alebo barany ... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.