Dobry stop efekt maju mäkšie strely-hornady ELDx,Norma Vulcan,,RWS KS,Hornady SST. ◄ reagovať
Dobrý stop efekt mali sako hammerhead 13g ale není to zas na veľké vzdialenosti ..aj hornady interbond boli fajn aj norma nossler partitison teraz mám norma bondstrike a tiež fajne ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od brendy, 3.9.2024 o 11:12 :
Veru jedna z najlepších ale zároveň tá cena ešte sa z nej zapotí :D ◄ reagovať
Posledných 5 rokov strielam z 308W Brenneke Tog 10.7g,ulovených vyše 200ks raticovej zveri od srnca až po veľkych jeleňov v ruji. Maximálna spokojnosť s touto strelou po všetkych stránkach. Dobré farbenie a maximalna šetrnosť k divine. Pred tym som lovil v 308W s Norma Vulkan,Norma Swift Aframe,Norma Tip Strike. Za mmňa je Brenneke Tog najlepšia voľba čo som doposiaľ vyskušal z uvedených striel. ◄ reagovať
Hornády ELDx precision Hunter 178gr ◄ reagovať
Ja používam normu bondstrike a maximálna spokojnosť ◄ reagovať
alik - Každý špás niečo stojí a toto je nielen dobrý ,ale aj lacný špás; odkaz ◄ reagovať
ahoj roky pouzivam Geco+ TLM....presnost je velmi dobra, setrna k divine, ale vysoka a vacsie diviaky odbiehaju tak 50-100metrov. rovnako som zistil ze silnejsiu zver na vacsie vzdialenosti prestreluje tak v polovici pripadov a ak strela narazi na rebro na vystrelnej strane tak na 100% neprestreli. troska energie mu chyba. zatial mi to moc neprekaza, kamaratov psik ma moznost potrenovat sa na dohladavke. nie je to ale "kladivo" po ktorom kazda zver ostane lezat na mieste. kedysi som skusal aj ine strelivo od SB, Remingtonu, Normu atd, ale kazde strelivo malo nejake minusy. Geco mi zatial vychadza ako rozumny kompromis. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.