Hm... zaujímave. 5.8 sa zaregistrujem , požiadam o radu a do 16.8 si ani neprečítam odpoveď. ◄ reagovať
Je to guľobrok, pozor, je leto teplo, Ale toho sa nedá páliť Krista krížom jedna rana za druhou, ako bolo správne napísané, nastreliť na studenú ranu, dávať jednoducho pauzy medzi ranami. Možno by nebolo odveci poriadne vyčistiť hlaveň, oborne a chémiou. Samozrejme, treba brať do úvahy veci, ktoré boli napísané v predošlých príspevkoch ako strelivo, montáž, optika... ◄ reagovať
No toto je zasa za diskusia. Napíšeš tu svoju skúsenosť ale s toho stručne ho popisu sa nedá usúdiť co ti to robí, čo si skúšal aké strelivo a ako sa to správa. 7x65R majú twist 1:12 až 1:10 za normálnych okolnosti to bude ťahaťci už 150gr strelu až po 170gr. Tieto raze nemusia veľmi dajaký nadupany monolit ani príliš dlhú strelu. Ako ti tu už písal luboslav skus Geco TM ak to nepotiahne prestne nehľadaj pricinu v strelive. Ta môže byť že tej zbrani niekto poriadne ublížil. Poznáš históriu zbrane? Bývali majiteľ aké strelivo strieľal? Keď si kupoval tu zbraň ako ti ju predviedol ako si ju skúšal? Ako sa ta zbraň vtedy správala. Nemusí to byť len hlaveň môže to byť drevo podpažbie, kovanie, montáž, puškohľad strelec. Toho je viec a možno pre to sa jej niekto vzdal a predal ti ju. ◄ reagovať
Skús Geco plus 11g. Ak Ti nepôjde presne tak je problém inde. Ak to bude robiť slušný nástrel, tak prejdi na RWS KS 10,5 g a tam už ostaň navždy. Samozrejme nastreľovať podľa všeobecne platných pravidiel.... ◄ reagovať
Neuviedol si aký presne typ zbrane máš, ja mám Blaser BBF 95 s volne plávajúcimi hlavňami v tomto kalibri a odskúšal som tiež viacero druhov streliva aj v rôznych gramážach a všetko po precíznom nastrelení strieľalo presne a k spokojnosti. ◄ reagovať
Mám kaliber 7x65R v českej 502.3.Podľa mňa je to presný kaliber, treba sa aj zžiť s flintu, mne to trvalo trošku dlhšie,dokonca som ju chcel aj predať. Ale teraz by som ju už nepredal,je to presná zbraň aj kaliber, na strelnici to hlavne nastreľ na studenú ranu. ◄ reagovať
Jakub,že to nestrieľa presne nemusí byť spôsobené strelivom,je tu viac možností čo môže byť vadné,optika, montáž a iné. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.