Pouzival som hikmicro a bol som spokojny, so vstavanym prisvitom do 100m v pohode a s externym do 150-180 m. ◄ reagovať
Lorgarius...mobil číslo by som mohol dostať? Ď. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lorgarius, 11.10.2024 o 9:56 :
Ahoj, použivam ako prednú násadku....bol som od zvery max.50 m a nevidel som ju....kolega teraz kupil detto a pridali, doporučili mu ku tomu Lunavision 940 Laser prísvit.....žeby to bolo nutné? ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od pavelb, 9.10.2024 o 9:09 :
ahoj, mas nejaky konkretny problem ? Pouzivas to ako predsadku na puskohlade alebo to mas priamo osadene na puske ? ◄ reagovať
Vaše skúsenosti s Hikmicro CHEETAH C32F-R LRF - Predsádka nočné videnie s laserovým diaľkomerom...Prísvit 940 nm. Asi s tým neviem ešte narábať, pracovať.....Ď. ◄ reagovať
oba su +- na tej istej urovni. oba je mozne pouzit ako pozoravaci monokular, predsadku aj ako samostatnu optiku na puske. Parda takto samostaneho na puske som zatial nevidel ale Cheetah/Thunder monokulare od Hikvision su relativne rozsirene u kolegov, kotri pouzivanie infra/terma neskryvaju. pokial to chce pouzivat ako pozorovaci monokular alebo priamo na pusku ok, ale pokial to chce pouzivat spolu s puskohladom asi by som skor isiel do zasadky - z dovodu ze polovnici zrelsieho veku zvyknu mat problem narychlo najst vpredu spravne tlacitka, byt pri manipulacii trocha nesikovny a nesetrny, co neprospieva pouzitelnosti/rozstelovanie zozstavy ani zivotnosti tychto digitalnych zariadeni. dokupenie prisvitu pri oboch je podla mna nutnost, Pard by som povedal ma trocha lepsi ale len s integrovanym prisvitom rataj realne pouzitie oboch zariadeni - jasne roroznanie o aku zver ide/strelba tak 100metrov. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.