borgeo - Sučka sa už zrejme naučila čo ju na konci stopy čaká a tak keď je stopa veľmi čerstvá ide po nej ako raketa . Takže rada je jednoduchá : treba s dohľadávkou pár hodín počkať , preto sú na výcvik vhodnejšie ranné postrely ( a dokiaľ nie je sučka riadne zacvičená treba večer strieľať tak aby nebolo treba dohľadávať , neskôr ani stopa 12+ by nemal byť problém) !!! ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od spanik, 1.6.2023 o 12:50 :
Nie nie, navolno ju nepustam, zabudol som napísať, že je na farbiarskej šnúre ◄ reagovať
borgeo,a nespravil si tú chybu,že si ju začal púšťať na stopu na voľno? Mám skúsenosti že pokiaľ pes nejde na remeni pokiaľ to je možné a hneď od začiatku stopy sa púšťa na voľno tak zdivie a už nieje tak dôsledný,ale to je len môj názor. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.