Dobrý deň, chcem sa opýtať ak mám zbraň blaser s rážou 8x57 IS pasujú mi tam náboje 8x57 JS ?
Keď si chodil do poľovníckeho kurzu , na prednáškach si chýbal ? Google si nepoužil ( označovanie guľových nábojov ), ja tu žasnem, čakám kedy tu niekto zadá diskusiu - kedy bude zo srnca jeleň apod. Nečudujem sa , že vyhrávajú p. ochranárovci...
Nejen ty, pane kolego. Dokonce tam budou pasovat i náboje 8x57 S. (Máte myslivecké zkoušky?) ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od pepies, 24.3.2023 o 22:32 :
Blaser K95 s bipodom v kalibri .222Rem. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od pepies, 24.3.2023 o 22:32 :
Tak... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od dede, 24.3.2023 o 17:23 :
Ale dôležité je že ma Blaser ???????????? ◄ reagovať
Si ma zmiatol,srnec nie je mladučký jelienčok?Kde jenom ti soudruzi udelali chybu :D ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lovec777, 24.3.2023 o 17:33 :
Otázka nebude ??? ktorá metla lepšie metie brezová, či ciroková ??? ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lovec777, 24.3.2023 o 17:33 :
Vy ste budúcnosť slovenského poľovníctva !!! ◄ reagovať
Klidek kvetinkár ◄ reagovať
Keď si chodil do poľovníckeho kurzu , na prednáškach si chýbal ? Google si nepoužil ( označovanie guľových nábojov ), ja tu žasnem, čakám kedy tu niekto zadá diskusiu - kedy bude zo srnca jeleň apod. Nečudujem sa , že vyhrávajú p. ochranárovci... ◄ reagovať
IS a JS "zamena" je v naprostom poriadku, je to vlastne to iste a jedna sa aj o rovnaky priemer strely. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.