Toľko zveri, ako tam som dávno nevidel. Chodil som po lesných cestách a či to bolo ráno, obed, večer, stále bolo čo vidieť. A to podotýkam nebolo za účelom poľovania. Len ako turista. Všetku raticovú zver, Líška, jeden krát Mačka divá. Keď v Topoľčiankach strelia 280 ks Diviačej zveri, tak hádam niekto bude pochybovať o hojnosti zveri? Skúšal som si tam vybaviť odlov Diviaka, no odmietli, že už je splnený plán. A teraz, Mor, no čo už, bude zdravšia populácia..,hádam nejaká prežije. ◄ reagovať
Zveri je dosť len treba vedieť kde a kedy.. čo sa týka trofejovej kvality problém treba hľadať asi v "odbornom" manažmente podaktorích združení.. ◄ reagovať
Citujem autora temy: V zime, kedy v sirsom okoli vidavam pomerne dost zveri, je Tribec uplne iny svet a som rad, ked tam vobec zazrem par kusov niecoho... PS: zeby bermudsky trojuholnik podla teba? ◄ reagovať
Pohorie Tribeč, to je cca 500 km2. Takže tie stavy budú v jednotlivých častiach rôzne. Viem združeniach kde je zveri pomenej a na druhej strane zase o takých kde je zveri viac ako dosť. Sú časti, kde kedysi boli silné jelene a dnes už nie sú. Dôvody na pohľad nižších stavov môžu byť rôzne. Niekde si tú zver doslova zožrali, inde sa zver počas roka zrdžuje v poľnohospodárskej krajine a lesné revíry sa môžu zdať prazdnejšie. Ono to bude asi z každého niečo. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.