Reakcia na príspevok od pepies, 13.1.2023 o 20:07 :
Pozdravujem Ťa,ďakujem za rady.Všetko som už objednal,pozakladam a pôjdem vyskúšať,potom dám vedieť ako to bude fungovať .. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od MatoN, 12.1.2023 o 22:00 :
Servus priateľu určite ako ti radi pan nižšie Luna 940 laser od p. Kerdu treba si ešte kúpiť krúžok s weaver na digex a montáž laserluch LA-BRACKET 002 aby si si vedel dobre vycentrovat stred lúča... ◄ reagovať
Ďakujem za info.Ja som uvažoval aj nad týmto: prísvit Laserluchs LA 980-50-PRO. Máte s ním prosím niekto nejakú skúsenosť na digi. nočnom zameriavači? ◄ reagovať
Ja mám vyskúšaný luna laser je dostatočne výkony ,regulácia je plynula jedine som musel prelepiť indikačnú diódu moc svietila do tvare vydrž batérie je neskutočná a veľkosť zariadenia je v pohode zver to neplaší ani keď sa svieti priamo ,môžem len odpružiť da sa regulovať kužeľ tým pádom dosvietiš aj medzi stromy. Ten originál používam iba ako záložný zdroj. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.