MiroSR - Aj fabricky vyrobená klapková montáž sa dodávala ako polotovar t.j. s presahom, ktorý treba dopasovať v dôsledku čoho je následne každý kus originálom ,ktorého jednoduchá zamenitelnosť sa nepredpokladá . ◄ reagovať
Suhlska klapkova montaz je len taka montaz, ako mas uvedene na obrazku. Su aj dalsie druhy klapkovych montazi, napr. zastrckova klapkova montaz a ine, ktore maju so suhlskou klapkovou montazou totozne predne kamene vratane systemu predneho hakoveho upinania, zadna cast montaze - jej upinanie je vsak ale uz odlisne od original suhskej klapkovej montaze. PS: ak to robil jeden puskar, resp. jedna firma domnievam sa, ze by to mohlo sediet, rozhodne to treba ale konzultovat najlepsie s puskarom. ◄ reagovať
Mám ešte jednu otázku. Ak by som kúpil puškohľad na ktorom je osadená klapková montáž bude to sedieť aj mne ? Alebo je viacero druhov tejto montáže? ◄ reagovať
Je to suhlska klapkova montaz. Nic lepsie nebolo vymyslene co sa tyka montazi. Malo kto to uz vie vyrobit nielen na svk ale aj v nemecku. Nevyjde ta to 1000€ ale menej, lebo mas zakladne - kamene. K novemu puskohladu staci v predu objimku s hakmi a zadnu nohu. Vprvom rade nemozes mat dlhsi novy puskohlad lebo fyzika nepusti predok by si nezaklapol v smero z hora na dol za hlaven. Mas kratke vzdialenosti medzi kamenmi. Takze vyberaj miery podobne povodnemu . Najvacsi frajer na klapkove montaze je p Urminsky z Prievidze. Ucil sa priamo v nemecku v suhle s tym zacal a teraz vyraba zbrane na zakazku. Nemas zaco .. nech sa dari. ◄ reagovať
Nejsem odborník, ale myslím, že na fotu je suhlská jednoháková montáž. Měl jsem ji na trojáku a byla dovezená z Německa a tady mi to jen dopasovali. Byl jsem s ní velmi spokojen. ◄ reagovať
Pozdravujem pozri na webe pán Jurčo Liptovský Hrádok, mám od neho klapkovu montáž na kozlici a už strašne dlho a výborná. S pozdravom Gancarčík ◄ reagovať
Ak chces mať špičkovú klapkovú montáž z dobrej ocele počítaj tisícku (tiež ma to prekvapilo, že montáž ma vyšla ako pôvodná flinta,ale je s tým strašná piplačka aby to bolo presné), ale možno bude vedieť nejaký puškár urobiť iba časť na puškohlad, neviem v akom stave ju máš a závisi to aj od druhu montáže či bude na šínu alebo krúžky. Samozrejme sa cena odvíja aj od triedy ocele, ktorú puškár používa. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.