ja mám na ZH vortex crosfire a oceľovú montáž ale pri nastreľovaní som zostil že pán ktorý mi predával pušku ma dobre obšmekol lebo je nanej prihnutá hlaveň takže všetko ťahá do prava až tak že to robi rozdiel dobrých pár centy. takže puškohľad predávam a na pušku som kúpil len brokovú hlaveň..... určite pred ďalšou investíciou si ju daj skontrolovať či to má zmysel ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lanus, 18.7.2022 o 22:01 :
... = aby boli rozmerovo zhodne s priemerom tubusu puskohladu. ◄ reagovať
pepso - Najprv daj preveriť stav flinty t.j. či sa vôbec oplatí s ňou zaoberať .Ak áno potom mrkni napríklad ma toto : odkaz . Montáž jednoduchá násuvná na ZH 300 ; môže byť ocelová alebo kombinovaná tzv. "dural-oceľ": odkaz či odkaz (pozor na dodržanie priemeru krúžkov) . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.