treba menovať,okres,revír,meno,hoci meno môže byť vymyslené... ◄ reagovať
Dobrý deň prajem všetkým! Pridal som inzerát na kúpu povolenky. Čuduj sa svet! Obdržal som ponuku povolenka lov jeleň srnec diviak. Stretnutie prebehlo na totožnom mieste ako posledná ponuka. Prehliadka revíru chata ako cez kopiu predošlej ponuky. Po predchadzajucej skusenosti som si zobral čas na zváženie ponuky. A potom to zacalo: musím vyplatit revír, jeep v servise, nákup krmiva pre zver, energie na chatu. Touto cestou upozorňujem na ponuky ktore môžte obdržať. Obzvlášť jeden okres je v tomto smere velmi záludný. Rovnaká ponuka pár rokov po sebe dve osoby. Tu sa jedná o velmi prepracovaný podvod!!! ◄ reagovať
Nuž čo, chalan je VEĽMI šikovný. Je to pekne prepracovaný podvod. Takže pokiaľ pri kúpe povolenky nebude prítomný hospodár NIČ neplatiť!! Overte si dané PZ alebo PS cestou SPZ. Áno, aj ja osobne mám túto skúsenosť! ◄ reagovať
už to že to za teba zaplatí ,bol dobrý odrb ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od martinhancko, 12.6.2022 o 9:19 :
či to je prvé meno neviem, ale predstavil sa ako Emil BENUŠ ◄ reagovať
Ako sa dotyčný Pán "podvodník" volá?? ◄ reagovať
To by bolo aj na trestné oznámenie. Bol si účelovo uvedený do omylu, pričom druha strana vedela, že táto dohoda nebude realizovateľná. ◄ reagovať
tento panko to robi uz dlhsie roky, aj ked asi bol chvilu ticho a skovaval sa. niekedy v 2013 sme mu s kamosom naleteli tak isto. Mali sme aj zmluvu na zalohu, ale bohuzial ani sudna exekucia nepomohla, este sme museli zaplatit exekucne trovy, aj ked bola sudne opravnena...ale hold osobny bankrotom to vyriesil hajzlik a bolo.majetok prepisal uz davno na deti, nema ziadne bydlisko, dlzil na zdravotnom aj socialnom...a pokojne daj jeho meno (či nie su nahodou dvaja, ale tipujem že bude mať iniciály "IO". ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.