Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať na Vaše názory, priatelia poľovníci, ohľadom líščích kožúškov a líščích trofejí vo vzťahu k monitoringu besnoty u líšok. Líšky, na ktorých je vykonávaný monitoring besnoty, už ďalej nie sú poľovníkmi spracovávané na trofeje. Ako to teda v tejto veci riešite vy, ak chcete mať líščiu kožu/ trofej. Ďakujem Vám vopred za Vaše odpovede. Lesu a lovu zdar. ◄ reagovať
Ja konkrétne veľmi jednoducho. Zlatú líščiu trofej (vybielenú lebku) mám na vyrezávanej srnčej podložke aj s penisovou kosťou pod lebkou (ak to je lišiak). Vedľa mám zavesených niekoľko vypracovaných koží. Jednu veľkú líšku mám dokonca vypreparovanú na drevenom pni. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.