Reakcia na príspevok od Lukas32, 18.4.2024 o 13:42 :
Ahojte,
premýšľam o kúpe tejto zbrane, aké máte po čase skúsenosti s ňou, čo by ste jej vytkli, čo Vám vyhovuje?
Ďakujem za názory ◄ reagovať
kolega sa cez vikend prisiel pochvalit svojou novou CZ600 lux v 308win, tak som ju mal moznost vyskusat. zaver trocha "podrhaval" - u CZ gulovnic ide asi naozaj o trademark feature a nie o bug. kapka oleja chod zaveru vyrazne zlepsila aj ked drhnutie uplne neodstranila. naboje podava a nabojnice vyhadzuje bez problemov. pazba neoslni, neurazi proste drevena klasika. na netradicnu poistku sa da rychlo zvyknut, nastavitelna spust je podla mna slusna. indikator natiahnuteho zaveru je dobre viditelny aj rychlo nahmatatelny pre rychlu kontrolu za znizenej viditelnosti. zo stojanu to strielalo obstojne 1MOA. co ma ale zarazilo je naozaj chudobna ponuka kalibrov - pre Lux je to este stale "az" 5. klasiky ako 7x64, 7x57 ci 6,5Swe v ponuke vobec nie su. cenovka na skoro domacom trhu je uz tradicne sebavedoma.... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od michal89, 28.11.2021 o 19:53 :
Píšete ako keby sme boli v 80-90 rokoch, ◄ reagovať
Ja som tiež jeden z mála majitelov CZ 600 LUx v kalibri 8x57 JS. Kolegovia v združení toršku kritizovali váhu zbrane, ale ja zase ocenujem spätný ráz po výstrele. Mne tá puška sadla, aj ked niekedy som pokukovalpo Brno COmbo. ◄ reagovať
Dostupnosť kalibrov čisto komerčnè riešenie, aj dosť malý výber zatiaľ, ak chceli osloviť poľovníkov novým tradičným dizajnom, tak mohli ísť skôr cestou podoby novej M98 magnum, dať tam poctivo 60 CM hlaveň, úchyt remeňa na hlaveň a mušku s nákružkom na konci hlavne. Dám tam elegantnú rovnú pažbu s lícnicou, pekne drevo, výber tradičných loveckych kalibrov, kľudne aj niečo, čo teraz menej zbrojoviek komoruje (5,6x57, 6,5x65 alebo 68, 8x64, 9,3x57, 9,3x62,) nejak sa odlíšiť od ostatnych výrobcov na trhu. Takto mi to príde iba ako ďalší komerčný výmysel na trhu, ktorý ničím nezaujme. ◄ reagovať
Ano, podla mna velmi dobre riesena konstrukcia, koncept a spracovanie, aspon podla dostupnych videí na you tube ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.