Uvadzas a to hned dvakrat, ze si bol fotit vo "vlastnom reviri", vo "svojom reviri" a to mi je akesi cudne, akoby zaciatok konfliktu... chod sa hospodarovovi a predsedovi ospravedlnit, pozvi ich na pivo a to bude rozumnejsie, ako tu plakat, resp.vypisovat hluposti...
Pozri ako kandidát co si nedohodneš určite si nevyhadaš. Treba ísť a dohodnúť sa s nimi. Ako člen máš právo na polovolenie len na lov škodnej co ti vyplýva so zákona a povolenie na lov Raticovej zvery nie je narokovaťelné ani u člena... ◄ reagovať
Podľa mňa ti povolenie na lov zveri môže odobrať len schválenie členskou schôdzou. ◄ reagovať
Uvadzas a to hned dvakrat, ze si bol fotit vo "vlastnom reviri", vo "svojom reviri" a to mi je akesi cudne, akoby zaciatok konfliktu... chod sa hospodarovovi a predsedovi ospravedlnit, pozvi ich na pivo a to bude rozumnejsie, ako tu plakat, resp.vypisovat hluposti... ◄ reagovať
Mozes ich poucit,ze v Ústave SR je zakotvena sloboda pohybu.ale skor si myslim,ze sa im to hodilo do kariet a chcu sa ta zbavit.alebo si porusil nejaku internu dohodu,o kt si nevedel. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.