Reakcia na príspevok od milan2012, 9.11.2022 o 13:52 :
prísvit aj sám vymeniš ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od fire, 20.11.2022 o 19:51 :
Zdravim, mmsky som neriešil, z dôvodu ,že 4ka neponúka MMS, čiže nedá sa posielať mmska. Neviem ako to je u iných operátorov ale niekedy stala mmska 40 centov. Ja využívam posielanie cez internet od 4ky. Dobijem kredit zapnem si internet a ono si to sťahuje ako často posiela. Nemusíš mať program len stačí mať zapnuté data. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od penaj, 18.12.2021 o 10:54 :
prosím ťa a MMS v akej cene sú? dík ◄ reagovať
Dostal som staršiu fotopascu Suntek HC 900 a nefunguje IR prísvit mate niekto skúsenosť. ◄ reagovať
Mám dve už skoro rok zatiaľ bez problému.Za tie peniaze je to super. Funguje to aj cez 4ku operátora za 2€ na mesiac to posiela na email. ◄ reagovať
spokojnosť širokouhlá intenzita prísvit aj väčšie vzdialenosti kvalita a ostrosť dobra spust by mohla byt rýchlejšia a chytanie signálu by mohlo byt tiež lepšie ale za tie peniaze top zatiaľ už majú aj model pro zaujímavá koncepcia ,,,, ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.