Zdravím páni pridám sa do tejto témy a zaujímal by ma Váš názor a prípadné skúsenosti z touto brokovnicu: -bettinsoli-model-diamond-lux Ďakujem za každý postreh. ◄ reagovať
Ďakujem Vám za príspevok, 650525. Používate túto zbraň na športovú streľbu alebo aj na výkon práva poľovníctva ? Ak by ste mohli porovnať Khan Arms s ruskými brokovými kozlicami, ktoré by ste odporúčili ? ◄ reagovať
Ja túto zbraň vlastním a zatiaľ som spokojný. ◄ reagovať
Ďakujem Vám za radu. Guľovnicu mám pláne si zaobstarať v horizonte 12 mesiacov. Brokovú kozlicu by som používal majoritne na športovú streľbu, na spoločných poľovačkách by sa objavila pár krát v roku, hlavne v pohone. Čo si myslíte o tejto zbrani ? Niektorí hovoria, že nedajú dopustiť na ruské brokové kozlice Bajkal pre ich mohutnosť, iní sú zas názoru, že Turci robia výborné zbrane.... ◄ reagovať
nechcem ta odradzat od tvojho zameru ale najpr by som doporucoval vyskusat si to co planujes na strelnici aby si sa uistil ze je to co bude pre teba dobre. Treba si totiz uvedomit ze brokovnica nema klasicke otvorene mieridla takze presne mierenie nou je tazsie, k tomu treba priratat ze S bal naboj neleti tak presne ako gula ktora v hlavni ziska velku rotaciu (a teda vacsiu presnost), ked k tomu este priratame pohyb zveri a potrebne predsadenie ktore musi byt z dovodu nizsej ustovej rychlosti vacsie ako pri gulovnici vysledok može byť mizerný - samozrejme nemusi ak maš talent alebo strelecku prax. kedze dnes je velky vyber a dostupnost zbrani od od roznych výrobcov a roznych kalibrov - vzhladom na vyssie uvedene by som doporucoval predsa len zvazit kupu gulovnice. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.