Nezmenil si sposob plnenia klobas? Tiez sa mi to obcas stane ked si nedam pozor alebo sa ponahlam. Podla mna je to zle naplnene. Ja si davam pozor aby sa vzduch z masa vytlacal aj pri plneni do dela aj do creva. Co hovori Lubenko moze byt tiez dovod.
Nech už je,ako je, psy zjedia :).Je to plnením. ◄ reagovať
Zdar. Je to urcite plnenim, tak ako vravia chlapi.Preto nerad plnim delom-z dela sa tazsie vytlaca vzduch. Preto radsej plnim mlyncom, pred plnenim si narobim gule a... ◄ reagovať
Tento problém je v plnený. Plnička je bes ventilu skade bi mal unikať vzduch, ten sa dostane do klobás a nemá možnosť uniku von. Buď plniť s plničkou ktorá má tento ventil alebo potom po mlynčeku. Verím že problém sa vyrieši a otvori nebudú. Prajem Dobrú chuť. ◄ reagovať
Pri plnení do čriev syn robí gule v rukach,čím vytlači vzduch,po naplnení čriev klobasy poprepixhujem⁷ ◄ reagovať
Nezmenil si miesto schnutia klobás? Nemáš tam moc moc veľký prievan aj to má vpliv nato a aj vlhkosť v tej miesnosti kde ti schnu. ◄ reagovať
Môže sa to stať aj pri použití diviny z mladého jedinca. Tá obsahuje pomerne viacej vody, údením sa potom voda odparí a vznikajú bubliny ◄ reagovať
Nezmenil si sposob plnenia klobas? Tiez sa mi to obcas stane ked si nedam pozor alebo sa ponahlam. Podla mna je to zle naplnene. Ja si davam pozor aby sa vzduch z masa vytlacal aj pri plneni do dela aj do creva. Co hovori Lubenko moze byt tiez dovod. ◄ reagovať
podľa mňa suché mäso ,málo bôčiku a nedobre premiešané ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.