Díval som sa cez tento a je to paráda na túto cenu. Ja mam steiner ten je tiež super ale je ťažký a hlavne drahší. Co sa mi nepáči na tetrao ze je to nová značka a hneď pýta také peniaze za všetky výrobky. Mam od nich batoh je dobrý síce mu mam jednu vec vytknúť ale inak spokojnosť.. Ale tie ceny by mohli dat trochu nižšie ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Milllan, 25.3.2021 o 21:24 :
Podľa mňa ľutovať nebudete. V tejto cenovej kategórií by mohla byť konkurencia Delta Optical Titanium 8x56. ◄ reagovať
Ďakujem za odozvu. Budem ho mať možnosť vyskúšať, takže nebudem ľutovať ak kúpim? Vedeli by ste mi poradiť aj iné ďalekohľady do 400€ s podobnými vlastnosťami? A aký používate vy? ◄ reagovať
Mal som ho na test, výborný ďalekohľad, úplná novinka, ED sklá čo je super, podľa mňa je to fakt vydarený ďalekohľad, akurát keby kupujem hocijakú optiku tak ju skúsim, ako pasuje k očiam mne :-) . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.