So signalom problem nebol. Skusal som ju na viacerych miestach,kde signal bol dobry. Ta pasca mala viacero problemov,....welltar uz nikdy. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Juraj369, 1.10.2021 o 11:21 :
Ja som mal zase problém so spromis a welltar fungoval správne, potom som zistil že problém nie je vo fotopasciach ale so signálom, keď máš zlý signál a mms fotopascu tak sa stále znova a znova pokúša načítať signál a to ju rýchlo vybije, treba ju dať an trochu iné miesto kde je lepší signál alebo kúpiť prídavný silnejšiu anténu ◄ reagovať
Mal som fotopascu welltar a od zaciatku som s nou mal len problemy.okrem toho mala velku spotrebu baterii. po niekolkych reklamaciach som ju vratil a kupil som si spromise a je po problemoch. ◄ reagovať
Príspevok bol administrátorom (MMasska) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.