Tak ako chlapci nejaký čas ubehol .... Viete podať info k BOA systémovým botkám či stále držia? Ako tak pozerám moje Islandy ešte sezónu potiahnu tak zvažujem čo miesto nich ◄ reagovať
Ak o nich niekto uvazuje, tak aktualne je na ne pre-order(pred objednavka) so zlavou 100€ priamo u vyrobcu ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Ondrik, 6.12.2020 o 20:41 :
Hej naozaj je to dobré ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od mako747, 6.12.2020 o 19:58 :
To šnurovanie mi kamaráti chvália. Napriek tomu som teraz zostal verný klasike - šnúrkam v Harkila PRO HUNTER, ale ten BOA systém je praktický pomocník. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od pavian, 6.12.2020 o 19:53 :
V týchto botách to funguje na jednotku ataktiež to má označenie BOA ◄ reagovať
Podobné šnurovanie má aj chiruca v označení boa a tie som na nohách videl viacero ľuďom, kamarát to ale veľmi nechválil... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od mako747, 6.12.2020 o 14:48 :
Najčastejšie sa tu "k veci" či už sa to týka poľovníckej výstroje alebo výzbroje vyjadrujú ľudia, ktorí danú vec (strelivo, zbrane, obuv, oblečenie) nevideli ani len z lietadla. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lesnyk, 6.12.2020 o 5:50 :
lesnyk: no ja som sa Ťa preto pýtal na to čo si napísal, lebo som myslel, že máš s nimi osobné skúsenosti, keď si bez používania tak odborne a pohotovo reagoval. No teda ak chceš vedieť, tak ja ich mám a môžem povedať, že sa na plnej čiare a to vo všetkom silne mýliš. ◄ reagovať
Nemal, ale mal som hosťa na jeleňa a ten mal s najväčšou pravdepodobnosťou tieto topánky a keď sme išli už po farbe k jeleňovi a keď sme ho ťahali v sklone 65% na skalách sa išiel zabiť, čo mu vykrúcalo nohu. Niečo o tom hovorí aj to šnurovanie, všetky renomované značky používajú dvoj alebo aj trojzónové snurovanie, aby noha pevne sedela. Ale samozrejme záleži na tom, kde tú obuv budeš používať. Niekde na rovinu ti stačia čínany a gumáky, ale do lesa do väčších sklonov do nejakého náročnejšieho pohonu, by som si to na nohu ja osobne neobul. No treba dodať, že nepochybne majú aj svoje výhody, napr. ten aerogel, ale to asi nie je obuv primárne určená na na behanie po náročnom teréne. Ale ja nemám potrebu niekoho presviečať, ja som len vyjadril svôj názor, ktorý nikomu nevnucujem. Som si myslel, že si potreboval poradiť ohľadom výberu obuvy. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lesnyk, 5.12.2020 o 6:56 :
lesnyk: mal si tie Hillmany na nohe, ak tak bohorovne o nich tvrdíš, že lepšie sú Scarpa, La Sportiva, Hanwag, ...., Meindl??? ◄ reagovať
No, tá cena za takú somarinu mi vyrazila dekel, to ak chceš toľko investovať do topánok, tak si kúp nejakú osvedčenú značku, napr. Lasportiva, Scarpa, Asolo, Hanwag, Meindl. Ja som dennodenne v lese a mám Asolo Trecker, Hanwag Alaska, Meindl perfekt (tie sú ale ťažšie) a Scarpa Lhadak (na zimu). A myslím si že hociktorá zo spomenutých značiek hravo strčí tie Hillmamy do vrecka, a aj cenovo sú výhodnejšie (okrem Meindl perfekt samozrejme lebo tie sú drahé). Kúp si radšej poriadnu obuv v hociktorom športovom obchode a ver mi neolutuješ. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.