Rozumiem pozriem sa nato ďakujem ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od miky51, 20.10.2020 o 10:30 :
No fajn; keď si naštuduješ zákon min.: ŠTVRTÁ ČASŤ ;ZBROJNÝ PREUKAZ dozvieš sa čo ešte treba . ◄ reagovať
Nie to nie nezaujímal som sa o to resp. nemal som financie ako čerstvý maturant :) Niečo takéto mám doma... ◄ reagovať
miky51 - Pokiaľ si nemal "prúser" tak ti skúška platí ; aby si si osviežil vedomosti tak študuj : odkaz ◄ reagovať
No to som sa chcel ešte spýtať združenie mi je jasné ja som už mal aj zbrojný aj poľovný hneď po škole len som to zrušil tak teda ako je to s tými skúškami na zbrojný platí to stále? Ja som bol na tom že na polícií mi vydajú zbrojný na základe poľovného lístka ale asi to takto nebude... ◄ reagovať
miky51 - Nezabúdaj,že ešte potrebuješ absolvovať skúšky na zbroják a prípadne nájsť združenie ktoré Ťa prijme . ◄ reagovať
Áno mal som to ako povinný predmet tak to je super správa ďakujem :) ◄ reagovať
Ak si počas štúdia absolvoval skúšku z poľovníctva (resp. predmet poľovníctvo) tak má neobmedzenú platnosť. Stačí doložiť doklad (vysvedčenie) o vykonaní skúšky a podať žiadosť opk na vydanie pl. Skúšky na odborných lesníckych školách majú zároveň platnosť vyššej skúšky z poľovníctva t.j. po splnení ostatných náležitostí (prax...) môžeš vykonávať aj funkciu poľovného hospodára. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.