Po dlhšom čase je tu opäť možnosť vlastniť tričko s logom LovuZdar.sk odkaz a podporiť tak portál LovuZdar.sk K dispozícii je vo veľkostiach M, L, XL a XXL. ◄ reagovať
jager30 tričko pre teba odišlo až tento štvrtok pretože som nestíhal ale už by sa také nemalo stávať. Čiže v pondelok by ti určite malo prísť. Ospravedlňujem sa. ◄ reagovať
ja uz cakam 6 pracovnych dni minuly týždeň v piatok som objednal a nic mozno že príde v pondelok ok diky zatial ◄ reagovať
Maximálne do 5 pracovných. Väčšinou to funguje tak, že jeden deň si objednáš, na druhý deň to posielam. Príde to tak za cca 2 dni. Čiže od objednania za cca 3 dni. ◄ reagovať
diki admin ale do koľkých dní asi tak prídu ◄ reagovať
jager30 tričká sú posielané slovenskou poštou na dobierku. ◄ reagovať
ked sa možem spýtať ,že do koľkých dní vám prišlo a ako ◄ reagovať
Podľa vyjadrenia firmy ktorá vyrába tieto tričká to bolo naozaj vyťahané slnkom. Firma odporúča prať a sušiť tieto tričká prevrátené. ◄ reagovať
cunes stačí keď mi tú foto pošleš na email admin@lovuzdar.sk vďaka ◄ reagovať
golier je ako spalený,maj ak bude dobre na foto tak pridam ◄ reagovať
cunes som prekvapený z toho čo píšeš ale ďakujem za info. Ja som pral tričko zatiaľ 2x ale nič z toho čo píšeš sa neprejavilo. ◄ reagovať
trička su vačie ako tie prve a to je asi všetko oproti staršim.jeden den vhore velmej sa neprepotilo,na druhý den od 9 do 19:30 na rybach a po pratí golier,chrbat sčasti aj vpredu je ako po500 praní.či ho vytiahlo slnko abo čo,sklamanie, staré je prate xkrat anič .asi ho budem nosit na opaktam je v poho ◄ reagovať
admin, ako sa dajú zmeniť veľkosti tričiek, ktoré som si už objednal(dnes)?? ◄ reagovať
aj ja ich uz mam....tesim v nom budem aj spat,len ta velkost,trochu som ju neodhadol,mohol som mat radsej XL ale v tych L-kach som ako atlet!??:)ha-ha ◄ reagovať
aj mne už dnes to došlo....:) už len aby ja som domov došiel! ◄ reagovať
do poznámky napíšeš veľkosť a zaplatiš ho asi na pošte.... ◄ reagovať
ked som ho vložil do košika, ako ho mam zaplatiť a uviesť velkosť ? ◄ reagovať
aj ja ho už mám objednane!:) ◄ reagovať
Admin, ako sa to dopadlo s tričkami? Budú sa dať objednať? ◄ reagovať
Tie prvé boli dobré. Kedy budu k mániu nové? Také 3-4ks by som kúpil. ◄ reagovať
nemal som prve tricko tak nemozem posudit... teraz jedno chcem... ◄ reagovať
Aj mňa by zaujímala odozva na prvé tričká čo sme robili. Ste s nimi spokojný? ◄ reagovať
pepies ... už tu taká otázka bola ... i odpoveď :) ◄ reagovať
Dodo a Terka je zadarmo k tričku???:o)) ◄ reagovať
tie stare boli dobre?aku mate skusenost??? ◄ reagovať
Tiež si rád objednám,ak budú. ◄ reagovať
Škoda! Keď budú tričká určite si objednám. ◄ reagovať
Admin ako bonus k tričku dostanem tú slečnu?:) ◄ reagovať
To bol odkaz platný ešte na starej verzii stránky. Sú to foto tričiek ktoré sa dali urobiť pred 2 rokmi. Takto vyzerali: odkaz a odkaz ◄ reagovať
admin,kde sú tie tričká k nahliadnutiu ? na tom odkaze je len táto stránka ◄ reagovať
Keď bude velkosť xxl aj ja by som mal záujem.Kde si ich môžem pozrieť keď kliknem na odkaz ukaže sa mi iba stránka LZ. ◄ reagovať
admin,kde sú k videniu tie tričká,ked kliknem na ten odkaz ukáže sa mi len stránka Lovu zdar ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.