Jedná sa o uhyn osmeraka v lyku ktoreho strhol medveď a keďže som chcel zachovať aj to lyko aby mala trofej svoj pribeh potreboval som poradiť ako na to ale keďže už pri odkrvovani zacalo lyko odskakovat osupil som to celé. Ale vdaka. ◄ reagovať
Bez ohľadu na pôvod trofeje, ja som ihličiakov v lyku konzervoval iba soľou, zasypať koľko sa dá, časom to vytiahne vlhkosť a bude to OK, akurát počas konzervácie to bude trochu vlhnúť od vonkajšej vlhkosti,ale časom sa to stabilizuje. ◄ reagovať
Upresni motív tvojej otázky. Ak máš vychodeneho nejakého 14toráka hádam chvíľu počkaj. Vytlčený má trochu krajšiu trofej a ani koruny pri varení neodpadnú :-) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.