Treba chodiť prikrmovať k večeru, resp. použiť automaticky rozhadzovač a nastaviť si čas kedy má kukuričku rozhodiť na krmovisko, teda v čase kedy holuby "driemu" po stromoch :) ◄ reagovať
A prečo chrániť krmovisko pred divými holubmi? Holub vari nie je zver? Pri dnešnej populácii divých holubov, môžete byť radi, že nejakých máte. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od goret, 27.6.2020 o 16:51 :
Škoda ze som vymazal kartu..videl by si fotku,kde holub sedí umelému krkavcovi na hlave ◄ reagovať
prikry krmenie drevom,najlepsie zopár kuskov metrovice,vtáci sa ku krmeniu nedostanú,vysoká a diviaky si drevo odsunú a žerú... ◄ reagovať
Sežeň malorážku a máš báječnou zábavu ◄ reagovať
Neexistuje žiadna ochrana.ja už som ten boj vzdal.. Jedine zakopavať krmivo do zeme ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.