Reakcia na príspevok od lanus, 6.5.2020 o 17:45 :
lanus, podľa Vášho popisu sa zdá, že by to malo byť v mojich podmienkach zvládnuteľné. Ďakujem Vám veľmi pekne za radu. ◄ reagovať
tirobko - Ak je nová pažba precízne a na hotovo spravená !!! tak je jej výmena jednoduchá . Stačí vybrať z flinty záver , povoliť a vybrať prednú i zadnú spojovaciu skrutku (poz. 88 a 90) ,následne vybrať rám schránky a zostavu hlavne . Ďalej treba ešte z pažby vybrať resp. vyraziť prednú a zadnú rozperku ( pozícia 87 a 89 ) t.j. rúrky v ktorých boli v pažbe upínacie skrutky vedené ako i vruty ktoré držia putká remeňa . ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od fire, 6.5.2020 o 13:35 :
30 ako mám uvedené v profile. Ako vravím - som priemerne zručný, no do zbraní sa “nevŕtam”, takže netuším ako je celý mechanizmus v pažbe uložený. Preto sa pýtam na radu Vás - skúsenejších. Ak je to ľudovo povedané uchytené “na dve skrutky” a práca na 10 minút, ušetrím si čas s hľadaním puškára. Ak však hrozí riziko akéhokoľvek poškodenia zbrane, či strata presnosti, radšej to zverím odborníkovi. Guľovnicu mám v podobne výkonnom kalibri iba jednu a tým pádom si nemôžem dovoliť jej znefunkčnenie na dlhšiu dobu. Aký je váš názor? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.