pozri si mossberg 500 pripadne remington 870. Tie su rokmi overene. mossberg 500 slugster som mal, je osadena muskou a cielnikom, presne sa s tym dalo zamierit a bolo to pomerne dost presne. posunul som ju kamosovi ktory chodi so psom do pohonu a ten si ju dost chvali hlavne kvoli kapacite a rychlosti prebijania. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od pavol464, 11.3.2020 o 6:39 :
Áno práve rozmýšľam o kúpe Winchester SXP Defender ale s 50 cm hlavňou alebo Mossberg Maverick 88 taktiež s 50 cm hlavňou. Predtým som chcel kúpiť Deryu ale kamarát ma od nej odhovoril nakoľko ich videl odobraté na znehodnotenie. Sú síce za dobrú cenu ale radšej pár eur doplatiť a kúpiť niečo už rokmi odskúšané. A zábavou som myslel že si z nej vystreliť aj na statický terč. Ale hlavne to potrebujem do pohonu so psom. Obraciam sa na ľudí ktorí majú skúsenosti s pumpami pretože si myslím ze práve do pohonu sú veľmi praktické. Hlavne chcem aby bola spoľahlivá. Pavol 464 ďakujem za rozumný a trefny príspevok a inak super fotky. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od xwolf, 10.3.2020 o 10:21 :
Zdravím ťa,
ťažko, v tomto radiť, čo myslíš pod pojmom zábava??? Ja mám winchester sxp defender, dlžka hlavne 46cm, a využívam to hlavne do pohonu, Pohonom sa so psami venujem intenzívne, čiže za sezonu ich mám desiatky. Poviem ti tak, výhody, krátka hlaveň, zasobník 4+1, rýchlosť strelby skoro taký istý ako automat, atd...Ja mám úpravu coastal marine, strieborný chrom, kôli väčšej odolnosti ako klasika brunír. Inak aj tento Wincester robia turci, ako pomali vačšinu púmp. A ešte pre xwolfa, pri praktickej strelbe v pohone max do 30metrov sú ti drážkované hlavne na prd, všetko je to len o strelive. Ja som vyskúšal rôzne, najlepšie a najpresnejšie sa mi páčia Litovské Duplexxi 12/70, 32gramove, ale to sú oceľové, nech si vraví kto čo chce, pre mňa sú omnoho lepšie ako klasika olovené. Je to debata na dlho, tak hádam v skratke asi toľko. Kukni ak chceš moje fotky mám tam pár zo strelnice. ◄ reagovať
Benelli Nova. Dajú sa k tomu kúpiť aj výmenné hlavne, napr. drážkovaná pre presnejšiu streľbu jednotnou strelou. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.