Ja sa vyjadrím, za Tikku T3X ...mám ju, polujem s nou, nehodlám meniť. Čo sa týka nosenia veľmi lahučká flinta (aj s puškohladom) a príjemná na nosenie. Mám ju v osmičke, a žiadne problémy, že by zbraň kopala alebo niečo podobné. Napinák som použil iba raz, poistka je na celkom dobrom mieste ,,po ruke,, takisto mi celkom vyhovuje ,,maslový,,chod záveru, možno jedno malé mínus zásobník na 3 náboje, ale dá sa dokúpiť aj na viac, takže nevidím problém. A exteriér... ja to hodnotím, flinta zodpovedajúca cene ...žiaden luxus, ale pre mňa pohladná flinta a hlavne v jednoduchosti je krása ! ◄ reagovať
Ten mauser je konstrukcne na nerozoznanie od S100. Len dizajnovo je na tom horsie (moj subjektivny nazor). Par rokov som vlastnil Tikku t3 lite a teraz mam druhy rok sauer 100. S tym sauerom som spokojnejsi, ale to iba preto, ze mi ta pazba viac sadla. A ma 5 ranovy zasobnik. Tikka zas disponuje napinacikom, ma sikovnejsiu poistku, je lahsia a to aj v dreve. Spust je u oboch zbrani jemna, napinacik som na tikke vobec nepouzival. Myslim, ze najlepsie sa budes vediet rozhodnut, ked si tie zbrane vyskusas v rukach. Ani sauer, ani tikka ta nesklamu. ◄ reagovať
Tikku T3x litte som mal,super zbraň,zaver,pažba prijemna,presnosť super.M18 som drzal v ruke,vyzera lacno,aspon tak pôsobí,s tikkou sa neda porovnať,za tie prachy by som si ho nekupil,toť môj nazor ◄ reagovať
Držal som len Mauser m18 a zaver sice ide ako po masle ale celkovo ta zbran vyzera hrozne lacno a nekvalitne. Tiež som po nej pozeral ale toto ma odradilo hned ako som ju videl nazivo a nie na fotke. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.