tento rok berú gymnazistov a tých, čo skočili na strednej lesníckej škole bez prímačok do priemeru 2,25. Keďže som gymnazista, tak sa asi začnem učiť, aby som mal ten priemer... ◄ reagovať
ja som maturoval na strednej lesníckej škole,teda predmety matematika,SJ,odborné predmety a prax.A akú máš šancu sa tam dostať???Veľkú,neboj nič,len sa uč a v pohode sa dostaneš ak máš záujem,príjmačky sú z biológie a matematiky. ◄ reagovať
chcel by som sa opýtať, z akých predmetov ste maturovali a z čoho ste robili prijmacie skúšky. A akú mam šancu sa tam dostať. ◄ reagovať
Vlado2406: páčilo sa mi to... ◄ reagovať
:D som si všimol,že v popise máš skopírovanú moju myšlienku,čo Ťa k tomu viedlo? ◄ reagovať
je to katedra ochrany lesa a poľovníctva,na Lesníckej fakulte Technickej univerzity vo Zvolene,som tam už tretí rok doktorand,čo potrebuješ? ◄ reagovať
Ja študujem tretí ročník tohto odboru čo by si potreboval vedieť ? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.