naskor mäso nebolo správne vyzreté tak ako hovorí Mirec99 ◄ reagovať
pridaj do varenia trosku sódy bicarbony uvidis potom .... ◄ reagovať
Pozdravujem, je vhodne dat do zeleninového laku,alebo vopred naložit(sol,cesnak) minimalne 12 hodin v chlade, ak nepomôže pridať trošku sody bikarbony,urcite povolí. ◄ reagovať
Je možné že keď mäso nevyzreje v chladiacom boxe aspon 2dni,alebo ja som nakrájal trochu prituhnuté nie celkom rozmrznuté a vtedy sa mi stalo že mäso bolo stále tuhé. Takže odporučenie: dostatočné vyzretie v chladiacom boxe a už pri samotnej príprave celkovè rozmrznutie mäsa ◄ reagovať
Mne je jasne ze nie podla vahy sa urcuje vek, len som tym chcel poukazat na to ze to nebol ani vzhladom na telesnu konstrukciu stary jedinec. tvoj prispevok nejdem komentovat. poprosim vyjadrovat sa len k veci, velmi pekne dalujem ◄ reagovať
Vek diviaka sa neurčuje podĺa hmotnosti, ale podĺa chrupu. Doporučujem na 3 dni zakopať do zeme a potom variť. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.