o koľko ju potrebuješ skrátiť? ◄ reagovať
Tak ako písal Jaro, všetko sa dá spraviť ale ... . Už som to na fóre niekde písal ak ti je dlhá plastová alebo nedaj bože karbónová pažba je to problém. Tieto pažby sú poväčšinou duté s prepážkami a keď odrežeš zadnú časť natrafíš na dutinu a nemáš o čo prichytiť botku a tu zasa prichádzame na to čo písal Jaro. Aj toto sa dá spraviť a máš dva možností buď urobíš bedding a zaleješ do neho duralové matky o ktoré potom chytíš bodku alebo si daš vyfrézovať z duralu celý koniec podľa dutiny aj z bodkou spravenú na mieru a ešte ti dám radu ak by si otvoril pažbu tak si tam rovno vlož Kickstop určite to časom oceniš a neoľutujetš ◄ reagovať
da sa vsetko ale ja by som to neskusal...mal si objednat kratsiu... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.